"Μονοκατοικία": industrial comfort

Τα νέα πιάτα πιάνουν αρκετά «τετραγωνικά» στον κατάλογο της μοντέρνας ταβέρνας του Κάτω Χαλανδρίου. Πάρτε μια πρώτη μπουκιά.

«Μονοκατοικία»: industrial comfort

Τα νέα πιάτα πιάνουν αρκετά "τετραγωνικά" στον κατάλογο της μοντέρνας ταβέρνας του Κάτω Χαλανδρίου. Πάρτε μια πρώτη μπουκιά.

"Μονοκατοικία": industrial comfort - εικόνα 1

Στην παλιά χαλανδριώτικη μονοκατοικία με το βιομηχανικού στιλ εσωτερικό, κάτω από τις χάλκινες σωληνώσεις-φωτιστικά και δίπλα στο εμφανές τουβλάκι, οι καινούργιοι γευστικοί συνδυασμοί είναι αρκετοί. Ο χειμερινός κατάλογος της "Μονοκατοικίας" έχει σύγχρονο comfort-able χαρακτήρα, προτείνοντας πιάτα όπως μια βελουτέ κίτρινης κολοκύθας με κενέλ γιαουρτιού και κρουτόν τσουρεκιού (φωτό), τραχανότο με κοτόπουλο, παρμεζάνα και μαντζουράνα, τάρτα με χόρτα τσιγαριαστά, ξυνομυζήθρα και καραμελωμένο κρεμμύδι, οσομπούκο με σάλτσα μαυροδάφνης ή χοιρινή πανσέτα μαριναρισμένη με χειροποίητη bbq sauce. Το δε μπαράκι, γιατί υπάρχει και μπαράκι, σερβίρει κοκτέιλ κάθε Παρασκευή-Σάββατο, βάζοντας την αλκοολούχα πινελιά του στο νεανικό προφίλ του μαγαζιού, που μουσικά κινείται μεταξύ jazz, blues και 90’s.

Περισσότερες πληροφορίες

Μονοκατοικία

Φιλικής Εταιρείας 39, Κάτω Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.