Oι Cigarette Noir στο «Τηλέμαχος BBQ Club»

Το ελληνικό grill-restaurant ξεκινάει το φετινό του μουσικο-γευστικό ταξίδι με τρεις ατμοσφαιρικές εμφανίσεις των «Cigarette Noir».

Oι Cigarette Noir στο «Τηλέμαχος BBQ Club»

Το ελληνικό grill-restaurant ξεκινάει το φετινό του μουσικο-γευστικό ταξίδι με τρεις ατμοσφαιρικές εμφανίσεις των «Cigarette Noir».

Oι Cigarette Noir στο «Τηλέμαχος BBQ Club» - εικόνα 1
Οι Cigarette Noir

«Ούτε μουσική σκηνή να ‘μασταν» σχολίασε ο Γιώργος Τσιλιγκίρης μιλώντας για τα τρία στιλάτα live των Cigarette Noir που έχει προγραμματίσει τις επόμενες Παρασκευές του Νοεμβρίου στο ανανεωμένο χρωματικά και αρκετά πιο ανάλαφρο ως προς το ντεκόρ του «Tηλέμαχος BBQ Club». Η Δώρα Τσίγκα (φωνή), η Ειρήνη Αναστασίου (τσέλο), ο Γιάννης Καφετζόπουλος (πιάνο) και ο Χάρης Πανταζής (κοντραμπάσο) επιφυλάσσουν σε όσους κλείσουν τραπέζι στο γνωστό κρεατοφαγικό της Κηφισιάς στις 14, 21 και 28/11 ένα στιλάτο μουσικό ταξίδι με ρετρό ηχοχρώματα, ακροπατώντας ρυθμικά ανάμεσα σε τάνγκο, βαλς, slow fox και swing, κι από τον Αττίκ μέχρι και το Χιώτη, με μικρά περάσματα από τη Γαλλία και με μελωδίες εξ’ ανατολής.

Oι Cigarette Noir στο «Τηλέμαχος BBQ Club» - εικόνα 2
H ανανεωμένη σάλα του εστιατορίου

Η κουζίνα του «Τηλέμαχου» θα σιγοντάρει με το δικό της ρεπερτόριο (έκαστος εφ’ ω ετάχθη): ο Γιώργος Τσιλιγκίρης «ενορχηστρώνει» ειδικά για αυτές τις τρεις βραδιές ένα κρεατο-κεντρικό μενού των € 30 το άτομο, το οποίο ξεκινάει χειμωνιάτικα με κρεατόσουπα, για να περάσει σε μοσχαρίσιο ταρτάρ και μοσχαρίσιο καρπάτσιο, κι ύστερα από μια πράσινη σαλάτα με ρόδι και dressing πορτοκαλιού, κάνει κρεσέντο με φιλέτο μοσχάρι στα κάρβουνα και κλείνει με γλυκό ημέρας –το value for money είναι ήδη εξαιρετικό πριν καν βάλει κανείς στην εξίσωση το live.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.