«Ζυθογνωσία 2014»: στενές επαφές με τη μπίρα

Μια έκθεση αφιερωμένη στην νέα κουλτούρα του αφρού διοργανώνει η Vinetum στην Αίγλη Ζαππείου στις 2/11.

«Ζυθογνωσία 2014»: στενές επαφές με τη μπίρα

Μια έκθεση αφιερωμένη στην νέα κουλτούρα του αφρού διοργανώνει η Vinetum στην Αίγλη Ζαππείου στις 2/11.

«Ζυθογνωσία 2014»: στενές επαφές με τη μπίρα - εικόνα 1

Έπειτα από αρκετές εκθέσεις-περιπλανήσεις στον κόσμο του ελληνικού (και όχι μόνο) αμπελώνα, ήρθε απ’ ό,τι φαίνεται η ώρα για μια έκθεση αφιερωμένη στην μπίρα, η οποία και πολλούς φίλους έχει, κι εξελίσσεται ποιοτικά, με τις εγχώριες μικρο-ζυθοποιίες να πολλαπλασιάζονται και τις κλασικές μάρκες να εμφανίζουν premium εκδοχές. Η Ζυθογνωσία 2014 της εταιρείας Vinetum θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2/11, οπότε αν βρεθείτε από τη 1 μέχρι και τις 10 μ.μ. στην Αίγλη Ζαππείου, θα έχετε την ευκαιρία για ένα συμπυκνωμένο τετ-α-τετ με τα νέα δεδομένα του ελληνικού ζυθο-τοπίου, με βόλτες και δοκιμές από σταντ σε σταντ, ειδικά tastings, σεμινάρια κι ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις. Η είσοδος κοστίζει € 8.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.