«La Suite Lounge»: ένα brunch με το μικρόβιο της jazz

Η αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια επιστρέφει στα ψηλά πατώματα του «St. George Lycabettus» από την Κυριακή 2/11.

«La Suite Lounge»: ένα brunch με το μικρόβιο της jazz

Η αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια επιστρέφει στα ψηλά πατώματα του «St. George Lycabettus» από την Κυριακή 2/11.

«La Suite Lounge»: ένα brunch με το μικρόβιο της jazz - εικόνα 1

Το brunch επιστρέφει στον έκτο όροφο του «St. George Lycabettus» και ταυτόχρονα… κουρδίζει τα όργανά του. Από αυτήν την Κυριακή 2/11 το «La Suite Lounge» επαναφέρει τον μπουφέ με τις σαλάτες, τα bagels, τους φρέσκους χυμούς και το σιντριβάνι σοκολάτας (€ 18 το άτομο) καθώς επίσης και τις προτάσεις a la carte (ομελέτες, αβγά Benedict, burgers κ.ά.), με την παραγωγό του ρ/σ Galaxy Έφη Μαλτέζου να διαλέγει τις μουσικές. Λίγες Κυριακές αργότερα όμως το μενού θα έχει και live: εκεί, στο μεσοδιάστημα πρωινού και μεσημεριανού, θα χαζεύετε την Ακρόπολη με μια Mimosa στο χέρι, υπό τους ήχους μιας jazz μπάντας.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.