«El Convento del Arte»: νέα πιάτα στη σκηνή

Tango, παραστάσεις και γεύσεις του Μιχάλη Ντουνέτα στο arty «μοναστήρι» του Μεταξουργείου.

«El Convento del Arte»: νέα πιάτα στη σκηνή

Tango, παραστάσεις και γεύσεις του Μιχάλη Ντουνέτα στο arty «μοναστήρι» της Πέμυς Ζούνη στο Μεταξουργείο.

«El Convento del Arte»: νέα πιάτα στη σκηνή - εικόνα 1

Στον υποβλητικό πολυχώρο της Πέμυς Ζούνη και του Στάθη Σκέντζου, ανάμεσα σε μανουάλια, πολυελαίους, στασίδια και βελούδινες κουρτίνες, εκτός από tangueros, ακροβάτες και κάθε λογής performers, φέτος κυκλοφορούν και πιάτα σε επιμέλεια του Μιχάλη Ντουνέτα. Η ελαφρώς ιδιάζουσα «νηστεία» σ’ αυτό το καλλιτεχνικό μοναστήρι του Μεταξουργείου σημαίνει ζεστή πατατοσαλάτα με ψητές πιπεριές, κρέμα μανιταριών και jamon serrano, ραβιόλια γεμιστά με μοσχαρίσια ουρά, λαβράκι με χειμωνιάτικα λαχανικά, rib eye και άλλα πολλά, ενώ οι ποικιλίες τυριών και αλλαντικών εξακολουθούν να δίνουν τη λύση στην περίπτωση που προτιμάτε να πιείτε ένα κρασί βάζοντας κάτι στη σέντρα.

Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, 2105200602.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.