Ένα μενού γεμάτο Κέρκυρα στο «Tudor Hall»

Μπιάνκο, σοφρίτο, μπουρδέτο κι άλλες παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της Κέρκυρας, με την τεχνική και αισθητική της κουζίνας του «King George,» θα σερβίρονται στο γνωστό εστιατόριο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Ένα μενού γεμάτο Κέρκυρα στο «Tudor Hall»

Μπιάνκο, σοφρίτο, μπουρδέτο κι άλλες παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της Κέρκυρας, με την τεχνική και αισθητική της κουζίνας του «King George», θα σερβίρονται στο γνωστό εστιατόριο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Ένα μενού γεμάτο Κέρκυρα στο «Tudor Hall» - εικόνα 1

Συνήθως αναφερόμαστε στον Σωτήρη Ευαγγέλου όταν μιλάμε για το «Tudor Ηall», τώρα όμως αξίζει μια αναφορά και στον chef de cuisine του εστιατορίου Αλέξανδρο Κοσκινά. Κερκυραίος ο ίδιος, θα παρουσιάζει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου στο εστιατόριο του «King George» μια κερκυραϊκή βεντάλια γεύσεων και συνταγών –ανάμεσα σε άλλα ρεβιθάδα με νεράντζια, μπαρμπούνια σαβόρο, σκορπίνα μπουρδέτο, μπακαλιάρος μπιάνκο και μοσχαράκι σοφρίτο–, ενώ για το τέλος επιφυλάσσει κουμ κουάτ κονφί με μαύρο ρούμι, θυμάρι, λευκή σοκολάτα και παγωτό εσπεριδοειδών.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.