Μπιάνκο, σοφρίτο, μπουρδέτο κι άλλες παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της Κέρκυρας, με την τεχνική και αισθητική της κουζίνας του «King George», θα σερβίρονται στο γνωστό εστιατόριο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.
Συνήθως αναφερόμαστε στον Σωτήρη Ευαγγέλου όταν μιλάμε για το «Tudor Ηall», τώρα όμως αξίζει μια αναφορά και στον chef de cuisine του εστιατορίου Αλέξανδρο Κοσκινά. Κερκυραίος ο ίδιος, θα παρουσιάζει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου στο εστιατόριο του «King George» μια κερκυραϊκή βεντάλια γεύσεων και συνταγών –ανάμεσα σε άλλα ρεβιθάδα με νεράντζια, μπαρμπούνια σαβόρο, σκορπίνα μπουρδέτο, μπακαλιάρος μπιάνκο και μοσχαράκι σοφρίτο–, ενώ για το τέλος επιφυλάσσει κουμ κουάτ κονφί με μαύρο ρούμι, θυμάρι, λευκή σοκολάτα και παγωτό εσπεριδοειδών.