Musique… non stop

Νέα πιάτα για το «Musique Café and more» στην Πλατεία Προσκόπων – πάντα σε link με το νησί του, τη Νάξο.

Musique… non stop

Νέα πιάτα για το «Musique Café and more» στην Πλατεία Προσκόπων – πάντα σε link με το νησί του, τη Νάξο.

Musique… non stop - εικόνα 1

Πλασαρισμένο σε στρατηγικό σημείο της Πλατείας Προσκόπων, στο τρίστρατο Αρχελάου, Αμύντα και Αρριανού, το θερμά ντιζαϊνάτο all day «Μusique Cafe and More» όλο εμπλουτίζει το μενού του με νέες γεύσεις. Προτείνει πάντα πιάτα με το γευστικό αποτύπωμα της ιδιαίτερης πατρίδας των ιδιοκτητών, της Νάξου, χωρίς να λείπουν και κάποιες διαφορετικές αναφορές, κι έτσι από τη μία έχεις επιλογές όπως τα χοιρινά πανσετάκια μαριναρισμένα σε πορτοκάλι και σόγια ή οι μπρουσκέτες με καπνιστό σολομό, πέστο ρόκας και μπρικ κaι από την άλλη ψητές πατάτες με κρέμα τυριού και ζαμπόνι Νάξου, αξιώτικο κόκορα με χοντρό μακαρόνι ή φιλέτο κοτόπουλο με κρούστα από αρσενικό και Philadelphia.

Περισσότερες πληροφορίες

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.