Nori, ρύζι και wasabi βγαίνουν στο δρόμο

To επόμενο Street food and Tunes, την Τετάρτη 1/10, πάντα στο cocktail bar «42» της Κολοκοτρώνη, θα φοράει κιμονό.

Nori, ρύζι και wasabi βγαίνουν στο δρόμο

To επόμενο Street food and Tunes, την Τετάρτη 1/10, πάντα στο cocktail bar «42» της Κολοκοτρώνη, θα φοράει κιμονό.

Nori, ρύζι και wasabi βγαίνουν στο δρόμο - εικόνα 1

Μετά από το Μπρούκλιν το Street Food and Tunes του deBop.gr ετοιμάζεται για Τόκιο: αυτή την Τετάρτη 1/10 από τις 7 μ.μ. στο cocktail bar «42» θα κυκλοφορούν σε ντιζαϊνάτα κουτάκια δύο διαφορετικά maki combos, κοτόπουλο teriyaki, καθώς επίσης και noodles με λαχανικά. Ο Nίκος κι ο Γιώργος του «Yoko Sushi & Bento» με μια γιαπωνέζικη χείρα βοηθείας από τον Takaaki και τον Yujiro έχουν αναλάβει το γιαπωνέζικο street food, η μπάρα έχει να προτείνει ένα συνοδευτικό κοκτέιλ ονόματι Omotesando με αχλάδι, φύλλα shiso, σάκε, τσίλι και βότκα κι η ομάδα του καινούργιου Radio DOC έχει αναλάβει την μουσική επένδυση του street party με χαρούμενη japanese pop, nu-bossa και jazzy exotica. Όσοι πιστοί...

Περισσότερες πληροφορίες

42 Barstronomy.Athens

Κολοκοτρώνη 3, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.