«Yoshi Sushi bar» στο Χαλάνδρι

Γιαπωνεζοφιλος; Άρον τα chopsticks σου και περιπάτει. Προς το Χαλάνδρι. Εκεί θα βρεις ένα καινούργιο, μοντέρνο στέκι για sushi σε ιδιαίτερα λογικές τιμές.

 «Yoshi Sushi bar» στο Χαλάνδρι

Γιαπωνεζοφιλος; Άρον τα chopsticks σου και περιπάτει. Προς το Χαλάνδρι. Εκεί θα βρεις ένα καινούργιο, μοντέρνο στέκι για sushi σε ιδιαίτερα λογικές τιμές.

 «Yoshi Sushi bar» στο Χαλάνδρι - εικόνα 1

Δεν έχει πολύ καιρό που έκανε την εμφάνισή του βάζοντας το εμπορικό κέντρο Plaza σε ρυθμούς nigiri, maki, gunkan και inside out rolls – και μάλιστα σε πολύ προσιτές, από ό,τι είδαμε, τιμές. Στο μινιμαλιστικού στιλ, σε μαύρο και λευκό, με ζεστούς τόνους ανακυκλωμένου ξύλου, «Yoshi Sushi bar» κάθε μέρα «πειράζουν» λίγο μια από τις συνταγές τους, έτσι, για αλλαγή, ενώ εκτός από το κρύο ή ζεστό sake ή μια μπίρα μπορείς να συνοδεύσεις το sushi σου με ένα (προς το παρόν) κοκτέιλ που οπτικά θυμίζει mojito, αλλά «κρύβει» γιαπωνέζικη βότκα, sake, λικέρ καρύδας, lime και ginger beer.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.