Στο εστιατόριο του «Hilton» ο μπουφές από τις 18 έως και τις 27/9 εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Άνδρου, Σίφνου, Σύρου, Αμοργού, Ανάφης και...
Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει σιγά-σιγά, αλλά το «Βυζαντινό», διοργανώνοντας το τέταρτο αφιέρωμά του στις τοπικές ελληνικές κουζίνες, κρατάει ανοικτό το link με τις Κυκλάδες. Από τις 18 έως και τις 27/9 το εστιατόριο του «Hilton» γεμίζει το μπουφέ του με παραδοσιακά πιάτα των αγαπημένων αιγαιοπελαγίτικων νησιών, όπως σιφνέϊκη ρεβιθάδα, σαντορινιούς τοματοκεφτέδες, αμοργιανό καλόγερο, ματσάτα Φολεγάνδρου, ναξιώτικο ρόστο, φρουτάλια από την Άνδρο και πάει λέγοντας, με τις εναλλασσόμενες συνταγές να φτάνουν τις πενήντα. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πλατό κυκλαδίτικων τυριών (βλ. γραβιέρα, αρσενικό, κομό και μελανοτύρι Νάξου, Σαν Μιχάλη από τη Σύρο κ.α.), ενώ το φαγητό σας θα αναλάβουν να «κλείσουν» παραδοσιάκά λουκούμια και χαλβαδόπιτες, μελιτίνια, καρπουζόπιτες, βρεχτό και μελιτερά, αλλά και ελληνικός καφές στη χόβολη. Το κόστος € 38 ανά άτομο και το πάρκινγκ για όσους κλείσουν τραπέζι δωρεάν.