«Pere Ubu»: ο βασιλιάς είναι διπλός

Αλλαγές φέρνει η νέα σεζόν στο «Pere Ubu» της Γλυφάδας, το οποίο πλέον έχει δύο όψεις, αμφότερες υπό τη γευστική εποπτεία του Κώστα Τσίγκα.

«Pere Ubu»: ο βασιλιάς είναι διπλός

Αλλαγές φέρνει η νέα σεζόν στο «Pere Ubu» της Γλυφάδας, το οποίο πλέον έχει δύο όψεις, αμφότερες υπό τη γευστική εποπτεία του Κώστα Τσίγκα. Το «Pere» στο γνωστό, παλιό χώρο (Κύπρου 74, 2108941450), εκτός του ότι άλλαξε look και απέκτησε μια πέργκολα-κρεμαστός κήπος, έχει γίνει πλέον burger bar (φωτό) με «πειραγμένα» burgers, χειροποίητες σάλτσες και τουρσάκια, με κάποια από τα οποία «παίζουν» και οι bartenders στα κοκτέιλ τους. Το «Ubu» ακριβώς δίπλα, το οποίο ξεκινάει γύρω στα τέλη του μήνα, είναι ένας all day χώρος με bio/healthy προσανατολισμό, όπερ σημαίνει χυμούς, προτάσεις χωρίς γλουτένη και ζάχαρη αλλά και δύο πετρόφουρνους που έφτασαν από την Αμερική έτοιμοι να αναλάβουν τα ψωμιά και λοιπά αρτοσκευάσματα αλλά και τις μικρές γάστρες, όπου θα ψήνονται ωραία πράγματα, όπως κοτόπουλο με καρότα, φιστίκια και μυρωδικά ή θαλασσινά με λουκάνικα και φασόλια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.