14η Γιορτής Μπίρας στο ΣΕΦ

Πιστό στο ραντεβού του με το μπιρό-φιλο κοινό της πόλης, το Athens Beer Festival επιστρέφει από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο.

14η Γιορτής Μπίρας στο ΣΕΦ

Πιστό στο ραντεβού του με το μπιρό-φιλο κοινό της πόλης, το Athens Beer Festival επιστρέφει από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο με μια μπιρο-συλλογή που φτάνει τις διακόσιες ετικέτες, με τις βαρελίσιες να ξεπερνούν τις εξήντα και πολλές ελληνικές μικροζυθοποιίες να δίνουν και φέτος το “παρών”. Το μουσικό πρόγραμμα της 14ης Γιορτής μπίρας περιλαμβάνει live εμφανίσεις ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών ανάμεσα στις οποίους οι Paul di'Anno (που ήταν ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden) με τους Sorrowful Angels, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιάννης Βαρδής, ο Γιώργος Λιανός, ο Νίκος Ζωιδάκης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, οι 1550, Κώστας Τουρνάς και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η Τάνια Κικίδη, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Johny Vavouras. Είσοδος € 6 και Παρασκευή/Σάββατο € 8. Περισσότερα στο www.beerfest.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.