O Γιάννης Κοροβέσης στο μπαρ του «Fuga»

Κοκτεϊλικές –και όχι μόνο- αφίξεις στο μπαρ/εστιατόριο του καταπράσινου κήπου του Μεγάρου Μουσικής.

O Γιάννης Κοροβέσης στο μπαρ του «Fuga»

Κοκτεϊλικές –και όχι μόνο- αφίξεις στο μπαρ/εστιατόριο του καταπράσινου κήπου του Μεγάρου Μουσικής.

O Γιάννης Κοροβέσης στο μπαρ του «Fuga» - εικόνα 1

Τον Γιάννη Κοροβέση τους τελευταίους μήνες τον βρίσκαμε να αναδεύει τα πολύ αξιόλογα κοκτέιλ του απέναντι από την Ακρόπολη στο «Hytra», τώρα όμως, στο φινίρισμα του καλοκαιριού, τον πετύχαμε στο μπαρ του «Fuga», μαζί με τον Αλπέρ Ντελή, ανάμεσα στις πλούσιες φυλλωσιές του Μεγάρου Μουσικής. Μετά από ένα απογευματινό/νυχτερινό περίπατο ανάμεσα στα δέντρα και τα φυτά του κήπου -είναι πραγματικά ένα από τα πιο όμορφα πράσινα σημεία του κέντρου- πλέον σε περιμένει σε ένα Banana Republic με βραζιλιάνικο ρούμι, Amaro Averna, μπανάνα, Cocchi Vermouth και λεμόνι ή στο ιδιόμορφο, με ενδιαφέρουσες εντάσεις Peacemaker με μαστίχα Skinos, κουμκουάτ, δεντρολίβανο, ξίδι από λευκό κρασί, Cocchi Vermouth και σέλερι, με το νέο bar menu να κρύβει πολλές ακόμη αξιόλογες επιλογές. Έχετε πάντως υπόψη ότι το φαγητό έχει και αυτό τις νέες αφίξεις του: ο Θάνος Κουλτούκης έχει εμπλουτίσει το μενού με κοκοράκι μαριναρισμένο σε μουστάρδα με καρότο και κύμινο, ριζότο γαρίδας με αρωματικά και ξύσμα λεμονιού και μια μπάρα σοκολάτας με ξηρούς καρπούς και βατόμουρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Fuga

Κόκκαλη 1, Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.