«Τesoro Mio»: Ιταλία σε all day ρυθμό

Καλαίσθητο, μίνιμαλ λογικής look και ιταλική κουζίνα σε έναν καινούργιο χώρο στην Κηφισιά που ξεκινάει από το πρωί.

«Τesoro Mio»: Ιταλία σε all day ρυθμό

Άνοιξε στις αρχές του μήνα, έκλεισε για λίγο, και τώρα που επέστρεψε στο κηφισιώτικο πόστο του, φωτεινό, μοντέρνα καλαίσθητο, με μινιμαλιστική αισθητική και ολοήμερη διάθεση μπορούμε να του πούμε επισήμως «Benvenuto». Στο «Τesoro Mio» του Ντένη Παπαγεωργίου και του Νικόλαου Μακρή, το οποίο ξεκινάει το πρωί με έναν εσπρέσο ή έναν καπουτσίνο και συνεχίζει εξίσου ιταλικά με καρπάτσιο, φρέσκιες παπαρδέλες με καραβίδες και μπισκ, λιγκουίνι με αχινό, τοσκανέζικο κοτόπουλο νανάκι γεμιστό με προβολόνε, ή κοτολέτα μιλανέζα, την επιμέλεια την επιμέλεια της κουζίνας έχει αναλάβει ο Μιλτιάδης Κιούκας (παλιότερα στο «Piazza Mela»), ενώ σεφ είναι ο Γιώργος Παππάς. Στο μενού πάντως θα συναντήσετε και ορισμένα γαλλικά πιάτα όπως λόγου χάρη γλώσσα a la Μeuniere ή φιλέτο Rossini. Περισσότερα για τις γευστικές επιδόσεις του θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.