Από τη γλάστρα στο ποτήρι

Στα μπαρ της πόλης φυτρώνουν ωραίες, μυρωδάτες ιδέες. Πίνουμε…

Από τη γλάστρα στο ποτήρι

Στα μπαρ της πόλης φυτρώνουν ωραίες, μυρωδάτες ιδέες. Πίνουμε…

Από τη γλάστρα στο ποτήρι - εικόνα 1

…λίγο κόλιαντρο; Στο «Gin Joint» στην Καρύτση δοκιμάσαμε ένα εξαιρετικό κοκτέιλ με την υπογραφή του Δημήτρη Κιάκου. Με τζιν, φρέσκο κόλιαντρο, λεμόνι, σιρόπι αγαύης και σιρόπι τζίντζερ. Δροσερό, σπιρτόζικο, μυρωδάτο, με ωραίες οξύτητες, ανάλαφρα πικάντικο, πολύ όμορφα ισορροπημένο. Και το όνομα αυτού Hot Lucy.
…λίγη λεβάντα; Στην μπάρα του «Hytra» ο Γιάννης Κοροβέσης μας έφτιαξε ένα απίθανο κοκτέιλ ονόματι Spanish Flee (φωτό). Τζιν αρωματισμένο με λεβάντα και σιρόπι λεβάντας σε τετ-α-τετ με πουρέ από βύσσινο, ελάχιστο λάιμ και λικέρ αφροξυλιάς: λουλουδάτο και φρουτώδες, ευγενικό, με όμορφες εντάσεις και σούπερ καλοκαιρινό.

Περισσότερες πληροφορίες

Hytra

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφ. Συγγρού 107-109, Νέος Κόσμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.