Ώρα για κήπους και αυλές

Η νέα ειδική κατηγορία του ηλεκτρονικού οδηγού του «α» ανάβει πράσινο: ιδού μερικές δεκάδες αθηναϊκά εστιατόρια και ταβέρνες για γευστική καλοκαιρινή ανάσα.

Ώρα για κήπους και αυλές

Η νέα ειδική κατηγορία του ηλεκτρονικού οδηγού του «α» ανάβει πράσινο: ιδού μερικές δεκάδες αθηναϊκά εστιατόρια και ταβέρνες για γευστική καλοκαιρινή ανάσα.

Ώρα για κήπους και αυλές - εικόνα 1

Είστε για γεύμα ή δείπνο δίπλα στις φυλλωσιές; Αυτή τη φορά σας έχουμε μια καινούργια λίστα με εστιατόρια και ταβέρνες στα βόρεια, στα νότια και στο κέντρο της Αθήνας για φαγητό με πράσινο φόντο. Κήποι, άλση, γλαστράκια σε πλακόστρωτες αυλές, λεύκες, μουριές, πεύκα, άρωμα γιασεμιού και νυχτολούλουδου κρατάνε καλή άμυνα στο τσιμέντο της πόλης, οπότε, δείτε τη νέα κατηγορία του ηλεκτρονικού οδηγού του «α» κλικάροντας εδώ και διαλέξτε, ανάλογα με το τι τραβάει η όρεξή σας. Κρεατικά και θαλασσινά, γαστρονομία ή παρεΐστικη κρασοκατάνυξη, μπίρες, κοκτέιλ, απ’ όλα έχει ο γευστικός μπαξές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.