Πρόσφατα εμφανίστηκε και πάλι στη Γλυφάδα με νέο όνομα, πολύ απλό ντεκόρ αλλά καλό ιταλικό φαγητό.
Χιλιόμετρα κάναμε παλιά για να απολαύσουμε τις θαλασσινές μακαρονάδες του θρυλικού «Αntonio» στη Γλυφάδα, μέχρι που μετακόμισε στο Χαλάνδρι ως «Νonο Antonio» και πρόσφατα εμφανίστηκε και πάλι στη Γλυφάδα με νέο όνομα, πολύ απλό ντεκόρ αλλά καλό ιταλικό φαγητό από τον σεφ Davide Βasile, γιο του Antonio. Δοκιμάσαμε βελούδινο, λεπτοκομμένο καρπάτσιο, φοκάτσια με ντομάτα και μοτσαρέλα –και δεντρολίβανο από το παρτέρι δίπλα σας–, θαυμάσια στροτσαπρέτι με μπρεζάολα, σπαράγγια και ζουμερές γαρίδες και την απλούστατη αλλά απαιτητική σπαγκετάδα aglio olio δηλαδή με σκόρδο, λάδι και πεπεροντσίνο (που ήταν λίγο πιο καυτερή απ’ όσο περιμέναμε), πολύ καλή πίτσα vegetale (με λαχανικά) με λεπτεπίλεπτη, αιθέρια ζύμη, συμπαθητικό ριζότο με γκοργκοντζόλα και προσούτο, νόστιμη saltimbocca ala Romana σε μια εκδοχή με χοιρινό αντί για μοσχαρίσιο κρέας και ωραιότατη πανακότα. Όλα τα υλικά είναι φρέσκα και τα πάντα ετοιμάζονται τη στιγμή της παραγγελίας. Ηouse wine αλλά και ορισμένα ελληνικά και ιταλικά κρασιά (και με το ποτήρι), μεγάλες μερίδες και ιταλική κυρίως μουσική στη σωστή ένταση.