Μετά το «City Bistro» ήρθε κι ένα «City bar»

Είναι δίπλα του, στο City Link: ένας κομψός all-day χώρος με δικό του wine bar.

Μετά το «City Bistro» ήρθε κι ένα «City bar»

Είναι δίπλα του, στο City Link: ένας κομψός all-day χώρος με δικό του wine bar.

Μετά το «City Bistro» ήρθε κι ένα «City bar» - εικόνα 1

Το «City Bistrο» άνοιξε τον Φεβρουάριο ανεβάζοντας τα κυβικά της όμορφης στοάς του City Link. Και ετοίμαζε… συνέχεια: ένα επίσης all-day αδερφάκι. Το «City Bar» άνοιξε μόλις, ακριβώς δίπλα του, και προτείνει μοντέρνο και ευέλικτο τρωγοπίνειν. Specialty coffees από την TAF, κρουασάν και σάντουιτς, ταρτάρ και καρπάτσιο, χτένια με τραγανό chorizo και πίτσες από το φούρνο τους σερβίρονται είτε στο εξωτερικό ντεκ είτε στο πολύ όμορφο εσωτερικό με το μπαρ στο χρώμα του χαλκού και το μεγάλο τραπέζι πάνω από το οποίο κρέμεται μια σειρά από καλαίσθητα φωτιστικά. Το «City Bar» έχει μάλιστα και wine bar, το Enomatic (wine dispenser) του οποίου σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε είκοσι τέσσερα διαφορετικά κρασιά με το ποτήρι, ξεφυλλίζοντας, αν θέλετε, τα Wine Spectators και τα Decanter που θα βρείτε στα ράφια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.