Αποχωρεί από τη «Hytra» ο Νίκος Καραθάνος

Μετά από επτά πολύ δημιουργικά χρόνια στο πολυβραβευμένο εστιατόριο, ο γνωστός και ιδιαίτερα ταλαντούχος σεφ γυρίζει σελίδα.

Αποχωρεί από τη «Hytra» ο Νίκος Καραθάνος

Μετά από επτά πολύ δημιουργικά χρόνια στο πολυβραβευμένο εστιατόριο, ο ταλαντούχος σεφ γυρίζει σελίδα.

Αποχωρεί από τη «Hytra» ο Νίκος Καραθάνος - εικόνα 1

Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα βλέπουμε τον Νίκο Καραθάνο στην ανοικτή κουζίνα του «Hytra» της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και στην «Γαλάζια Hytra» στον Αστέρα. Μετά από επτά πολύ δημιουργικά χρόνια στο γνωστό γαστρονομικό εστιατόριο που έφεραν και πολλές διακρίσεις/βραβεύσεις, ο σεφ έκλεισε αυτόν τον –όπως λέει και ο ίδιος– «σημαντικό κύκλο της ζωής του». Για το τι σχεδιάζει για τη συνέχεια κάτι έχει πάρει το αυτί μας, αλλά η δημοσιογραφική δεοντολογία δεν μας επιτρέπει να αναφέρουμε όσα κυκλοφορούν για τη νέα αυτή συνεργασία μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι αλήθεια. Για περισσότερες λεπτομέρειες αναμείνατε στο (ηλεκτρονικό και έντυπο)… ακουστικό σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.