Φαγητό δίπλα στο κύμα

Ψάχνετε πρώτο τραπέζι θάλασσα; Τσεκάρετε την νέα κατηγορία "δίπλα στο κύμα" στον online οδηγό εστιατορίων του «α» - με πιο κοντινό άρωμα αλμύρας.

Φαγητό δίπλα στο κύμα

Νέα κατηγορία στον online οδηγό εστιατορίων του «α» με πιο κοντινό άρωμα αλμύρας.

Φαγητό δίπλα στο κύμα - εικόνα 1

Καλοκαίρι είναι, η όρεξη για βουτιές, φαγητό και άδολο παράλιο ρεμβασμό είναι ακμαιότατη, όποτε κι εμείς, στην καινούργια σειρά ειδικών κατηγοριών στον online οδηγό των εστιατορίων του «α» προσθέσαμε χώρους ακριβώς πάνω στο κύμα. Κλικάροντας εδώ θα βρείτε μια σειρά με προτάσεις εστιατορίων και ταβερνών με διαφορετικές κουζίνες και στιλ και κοινό στοιχείο τη θάλασσα σε απόσταση αναπνοής: από το Μικρολίμανο –δίπλα στα δεμένα βαρκάκια- μέχρι τη Λούτσα ή το Σχινιά, όλα βρίσκονται δυο βήματα από τα νερά που σκάνε συντονισμένα στην ακτή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.