Yellow: Chic garden

Είναι πολύ όμορφο αυτό το κηφισιώτικο all day στέκι. Κάθεσαι στον καταπράσινο, ρομαντικό κήπο στους καναπέδες και βλέπεις –σαν σκηνικό– το εσωτερικό του μαγαζιού μέσα από τις ορθάνοιχτες τζαμαρίες σε όλη τη γοητευτική και καλόγουστη αισθητική του.

Yellow: Chic garden

Είναι πολύ όμορφο αυτό το κηφισιώτικο all day στέκι. Κάθεσαι στον καταπράσινο, ρομαντικό κήπο με τις ελιές και τα χρωματιστά μαξιλαράκια στους καναπέδες και βλέπεις –σαν σκηνικό– το εσωτερικό του μαγαζιού μέσα από τις ορθάνοιχτες τζαμαρίες σε όλη τη γοητευτική και καλόγουστη αισθητική του: υπέροχες mix & match ταπετσαρίες στις πολυθρόνες, διαφορετικά έπιπλα που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, τιμόνια και ρόδες ποδηλάτου που κρέμονται από διάφορα σημεία και όλα αυτά ατμοσφαιρικά φωτισμένα.

Yellow: Chic garden - εικόνα 1

Το «κίτρινο» all day cafe-restaurant, από τον Κώστα Βακιρτζή και τους συνεταίρους του («Κίτρινο Ποδήλατο», «Πλους Ποδηλάτου», «Moorings»), σερβίρει από νωρίς καφέ και σνακ, προτείνει μια θαυμάσια μεσογειακή κουζίνα από τα χέρια του σεφ Βασίλη Αλβανίδη, ενώ η σικάτη ατμόσφαιρα του χώρου το κάνει την τέλεια πρόταση για ένα κοκτέιλ στο μπαρ ή μια βραδινή έξοδο για φαγητό. Το μενού, με προτάσεις που απλώνονται όμορφα από τις πολλές πρωτότυπες σαλάτες –λ.χ. αυτή με προσούτο, αποξηραμένα φρούτα και vinaigrette rasberry– και τα ορεκτικά, όπως τα πουγκάκια με κοτόπουλο και κάρι με τσάτνεϊ βερίκοκο, περνάει στις πίτσες και τα ζυμαρικά (θα αγαπήσετε το κριθαράκι με γαρίδες και φινόκιο σε ζωμό μπισκ) και τιμάει τα κρεατικά με χορταστικά burgers, Τ-bone, ταλιάτες, φιλέτα αλλά και ορισμένα πιάτα για θαλασσινούς ουρανίσκους – διαλέξτε σολομό με γκλάσο από τζίντζερ, λάιμ και μέλι ή ουρές καραβιδας με σπανάκι σε λευκή σάλτσα γλυκάνισου.
Πολύ αρωματικά και φίνα τα γλυκά, ξεκινούν με δι-εποχικό σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια, για να δώσουν το… κουτάλι σε δροσερές καλοκαιρινές γεύσεις, όπως το semifreddo λευκής και μπίτερ σοκολάτας, η πανακότα με φρούτα του δάσους, η κρέμα λεμονιού σε τάρτα με παγωτό δυόσμου, γεμάτο άρωμα και δροσιά, ή τα έξοχα παγωτά από χαλβά Δραπετσώνας με βραχάκι μελιού και τζίντζερ-λάιμ. Το στιλ, η χαλαρή αύρα και το class του «Yellow», με πρώτο τη τάξει –καλοκαιρινό– πλεονέκτημα τον παραδεισένιο του κήπο, το έχουν αναδείξει σε δυνατό meeting point με ευτυχισμένο, πιστό κοινό.

Χαρ. Τρικούπη & Κρήτης 27, Κηφισιά, 2104137910

Περισσότερες πληροφορίες

Yellow

Χαρ. Τρικούπη & Κρήτης 27, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.