Σχάρα: Πάμε για κρέας στη Βουλιαγμένη

Μια πασίγνωστη κρεατοβέρνα με θέα θάλασσα στη Βουλιαγμένη, σε αγαστή γειτνίαση με την ψαροταβέρνα «Ψαράκι», της ίδιας ιδιοκτησίας, και με μοναδικό σύνορο ένα μπαρ.

Σχάρα: Πάμε για κρέας στη Βουλιαγμένη

Μια πασίγνωστη κρεατοβέρνα με θέα θάλασσα στη Βουλιαγμένη, σε αγαστή γειτνίαση με την ψαροταβέρνα «Ψαράκι», της ίδιας ιδιοκτησίας, και με μοναδικό σύνορο ένα μπαρ.

Σχάρα: Πάμε για κρέας στη Βουλιαγμένη - εικόνα 1

Πολύ φιλική και ζεστή αίσθηση, με τους χαμογελαστούς ιδιοκτήτες πρόθυμους να εξυπηρετήσουν, και ατμόσφαιρα θερινής χαλάρωσης στη σκεπαστή βεράντα με τις πολύχρωμες καρέκλες. Πράσινο και θάλασσα απέναντι και στο τραπέζι όλα τα κλασικά κρεατικά στη σχάρα, όπως και κάποιες πιο light προτάσεις στο πνεύμα της εποχής: μπιφτέκια από κοτόπουλο και γαλοπούλα, burger (σημειώστε ότι τον κιμά τον κόβουν μόνοι τους), rib eye, μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος και χοιρινή μπριζόλα, φιλετάκια χοιρινά, κεμπάπ, φιλέτο γαλοπούλας, κοτοσουβλάκι και μεγάλο χοιρινό σουβλάκι, συκώτι, με τα κρέατα να είναι ολόφρεσκα. Από τα ορεκτικά, στα «οπωσδήποτε» τα τραγανά, τηγανητά κολοκυθάκια σε στικ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει σαγανάκι «μπαλωμένο», δηλαδή φύλλο κρούστας γεμιστό με τυριά, κοτόπουλο τηγανιά, λουκάνικο χωριάτικο και μοσχαρίσιο, μελιτζάνα στο φούρνο με τυρί, κυδωνάτες πατάτες με τη φλούδα και σος γιαουρτιού αλλά και πολλές σαλάτες. Κρασί χύμα, ούζο και τσίπουρο. Γλυκό τελείωμα με σουφλέ σοκολάτας, πορτοκαλόπιτα με παγωτό, σιμιγδαλένιο χαλβά, γιαούρτι με ξύσμα λεμονιού και κρέμα γάλακτος καθώς και μια nouveaute: φρούτα εποχής σαν ελαφρύ γλυκό του κουταλιού, απολύτως τραγανά κι ελάχιστα γλυκά – δοκιμάστε οπωσδήποτε το καρπούζι.

Λεωφ. Ποσειδώνος 15, Βουλιαγμένη, 2108962432, www.sxarapsaraki.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.