Vincenzo: Η Ιταλία στο πιάτο

Σταθερή αξία για καλό ιταλικό φαγητό εδώ και χρόνια, το «Vincenzo» ντύνει με οικεία ατμόσφαιρα τις καθημερινές γευστικές εμπειρίες και φέρνει στα τραπεζάκια του πελάτες/φίλους από όλη την Αττική.

Vincenzo: Η Ιταλία στο πιάτο

Σταθερή αξία για καλό ιταλικό φαγητό εδώ και χρόνια, το «Vincenzo» ντύνει με οικεία ατμόσφαιρα τις καθημερινές γευστικές εμπειρίες και φέρνει στα τραπεζάκια του πελάτες/φίλους από όλη την Αττική. Ο ήσυχος, δροσερός κήπος με το πλακόστρωτο και το χαλίκι στο πίσω μέρος του εστιατορίου κλέβει τις εντυπώσεις, καθώς περιβάλλεται από δεντράκια με όμορφο φωτισμό δημιουργώντας ένα γλυκό σκηνικό για χαλαρά καλοκαιρινά βράδια. Μεγάλος ο κατάλογος, με κλασικές αλλά και πιο ανατρεπτικές δημιουργίες σε πάστες, πάντα al dente, χυλωμένα ριζότο, πολλές έξυπνες σαλάτες, κυρίως πιάτα και εξαιρετικές πίτσες με λεπτή, τραγανή ζύμη, που βγαίνουν μοσχοβολώντας προκλητικά από το λευκό ξυλόφουρνο στο κέντρο της σάλας. Άλλωστε, το «Vincenzo» έχει πιστοποιηθεί από το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο για την αυθεντικότητα των γεύσεων και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών του. Ανάμεσα στα πολλά καλοφτιαγμένα πιάτα που προτείνει ο σεφ, θα βρείτε κάποια που εντυπωσιάζουν με την πρωτοτυπία τους όπως η πίτσα με κρέμα τρούφας και μανιτάρια, κλασικές, αλλά αξεπέραστες σπεσιαλιτέ όπως τα σπαγκέτι με μοτσαρέλα (από τη Ν. Ιταλία), μυρωδάτα ναπολιτάνικα κεφτεδάκια στο φούρνο και ορισμένες πιο λιτές, που απαιτούν όμως τέλεια υλικά και τεχνική εμπειρία, όπως το λεπτοκομμένο βελούδινο καρπάτσιο από μοσχάρι γάλακτος και η θαυμάσια ταλιάτα, άψογα ψημένη και ζουμερή. Κάθε Πέμπτη βράδυ υπάρχει live jazz μουσική, επομένως θυμηθείτε να κάνετε κράτηση.
www.vincenzoglyfada.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.