Είναι… κύριος. Είναι και στιλάτος. Αυτό το καινούργιο, ανοιχτόκαρδο, μοντέρνων τόνων ψητοπωλείο «φοράει» φωτιστικά από old fashioned καπέλα, artworks με οινόφιλη αύρα, σύγχρονα ξύλινα έπιπλα και καπιτονέ καναπέδες. Στο «Μουστάκι» σερβίρουν –μέσα, στην μπροστινή πρασιά και στη μικρή πίσω αυλή– χειροποίητα καλαμάκια, καρέ αρνιού, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.α. (plus κάποια πιάτα ημέρας). Τα συνδυάζουν με γύρω στις είκοσι, κυρίως ντόπιες ετικέτες κρασιού, αν και δεν λείπουν και ορισμένες του ξένου αμπελώνα, ενώ θα βρείτε και αρκετές επιλογές με το ποτήρι. Μετά τα μεσάνυχτα που κλείνει η κουζίνα, έχουν πρόθεση να συνεχίζουν με κοκτέιλ κρασιού και ποτό. Δείχνει ένα καθημερινό σενάριο κρεατοφαγίας φιλικό και προσεγμένο, περισσότερα όμως θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.
Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, 2106891070.
«Μουστάκι»: καθωσπρέπει καλαμάκι
Ο γουστόζικος χώρος που έκανε το ντεμπούτο του πριν λίγες μέρες στο Χαλάνδρι συνδυάζει ελληνική κρεατοφαγία και εμφαλιωμένο κρασί, «στρίβει» όμως («μουστάκι» γαρ) και λιγάκι προς τη μπάρα.