ΑΦΙΞΗ «Στου Ντάβαρη»

Πέτρα, ξύλο, τούβλο, μεγάλα παράθυρα και τραπέζια στρωμένα με λαδόκολλα. Η ταβέρνα «Στου Ντάβαρη», άρτι αφιχθείσα στην Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου...

ΑΦΙΞΗ «Στου Ντάβαρη»

Πέτρα, ξύλο, τούβλο, μεγάλα παράθυρα και τραπέζια στρωμένα με λαδόκολλα. Η ταβέρνα «Στου Ντάβαρη», άρτι αφιχθείσα στην Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου της Παιανίας (2106028058), ως χώρος είναι μάλλον λιτή. Η πιο «πληθωρική» της διάσταση είναι αλλού. Το βλέπεις με το που πιάνεις στα χέρια σου τον κατάλογο: πρασοτηγανιά με κεφαλοτύρι, πανσέτα και πρόβειο βούτυρο, τηγανιά αρνιού με τη συκωταριά του, χουνκιάρ μπεγεντί, χταπόδι μπουγιουρντί και σολομός στη λαδόκολλα, για τα οποία θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση σύντομα. και το επιβεβαιώνεις μόλις γυρίσεις ακόμη μερικές σελίδες χαζεύοντας τη συλλογή από ούζα και τσίπουρα – σοβαρό κομμάτι της κουλτούρας του μεζέ. Δίμηνο, Σαμαρά, Πιτσιλαδή, Τέττερη, Sans Rival, Μπαμπατζίμ, και πάει λέγοντας. πρέπει να ’ναι καμιά τριανταριά στο σύνολο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.