Ginger... άλλο πράγμα

Μπαράζ αλλαγών στο «Ginger» της οδού Δορυλαίου (στην Πλατεία Μαβίλη). Ο νέος χρόνος το βρήκε με καινούργια ιδιοκτησία, καινούργιο όνομα...

Ginger... άλλο πράγμα

Μπαράζ αλλαγών στο «Ginger» της οδού Δορυλαίου (στην Πλατεία Μαβίλη). Ο νέος χρόνος το βρήκε με καινούργια ιδιοκτησία, καινούργιο όνομα –«Jimas Ginger» θα το φωνάζετε από δω και μπρος– και διακόσμηση του κουτιού. κι αυτή σε αποχρώσεις του λαδί, του γκρι και του μοβ. Η κουζίνα του cafe-bar-restaurant είναι ελληνική, στα κλασικά της, όπερ σημαίνει πίτες με χειροποίητο φύλλο, τραχανάς, λαχανοντολμάδες, μουσακάς, μακαρόνια με κιμά και άλλα, υπό τη μορφή εγχώριου… comfort food. Όσο για την «Pavlova», το μίνι ζαχαροπλαστείο στο μπροστινό κομμάτι του εστιατορίου, παραμένει σταθερά στη θέση της για να περάσετε, αν δεν σας τραβήξει μια καρυδόπιτα ή ένα ραβανί, τα σύνορα –ή μάλλον τους ωκεανούς– την ώρα του γλυκού. αφού η πάβλοβα πρωτοδημιουργήθηκε στην Αυστραλία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/12/2025

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.