Ginger... άλλο πράγμα

Μπαράζ αλλαγών στο «Ginger» της οδού Δορυλαίου (στην Πλατεία Μαβίλη). Ο νέος χρόνος το βρήκε με καινούργια ιδιοκτησία, καινούργιο όνομα...

Ginger... άλλο πράγμα

Μπαράζ αλλαγών στο «Ginger» της οδού Δορυλαίου (στην Πλατεία Μαβίλη). Ο νέος χρόνος το βρήκε με καινούργια ιδιοκτησία, καινούργιο όνομα –«Jimas Ginger» θα το φωνάζετε από δω και μπρος– και διακόσμηση του κουτιού. κι αυτή σε αποχρώσεις του λαδί, του γκρι και του μοβ. Η κουζίνα του cafe-bar-restaurant είναι ελληνική, στα κλασικά της, όπερ σημαίνει πίτες με χειροποίητο φύλλο, τραχανάς, λαχανοντολμάδες, μουσακάς, μακαρόνια με κιμά και άλλα, υπό τη μορφή εγχώριου… comfort food. Όσο για την «Pavlova», το μίνι ζαχαροπλαστείο στο μπροστινό κομμάτι του εστιατορίου, παραμένει σταθερά στη θέση της για να περάσετε, αν δεν σας τραβήξει μια καρυδόπιτα ή ένα ραβανί, τα σύνορα –ή μάλλον τους ωκεανούς– την ώρα του γλυκού. αφού η πάβλοβα πρωτοδημιουργήθηκε στην Αυστραλία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.