Παρότι ο χώρος είναι μεγάλος, έχει τη θέρμη μπιστρό ή χειροποίητου στεκιού – ζωγραφιστού, χρωματιστού, προσωπικού...
Μου αρέσει η μυρωδιά του ξύλου που καίγεται δίπλα στο σιντριβάνι που μεταμορφώθηκε σε… τζάκι. Παρότι ο χώρος είναι μεγάλος, έχει τη θέρμη μπιστρό ή χειροποίητου στεκιού – ζωγραφιστού, χρωματιστού, προσωπικού. Είναι από τα μέρη που δεν το πολυσκέφτεσαι να πας και να ξαναπάς (βοηθάνε και οι τιμές σε αυτό). Η σάλα μεσοβδόμαδα γεμίζει παρέες διαφόρων ηλικιών. Η βελουτέ πατάτας με λίγο πράσο και flakes καπνιστού χοιρινού (€ 6) ξορκίζει ωραία το κρύο, η τραγανή σουπιά με το μελάνι της (€ 8) έχει πολύ ενδιαφέρουσα υφή και το αρνίσιο κότσι, που ψήνεται στη γάστρα με καρέ πατάτας και μελιτζάνας (€ 11), αν και ήταν κάπως υπερβολικά αλατισμένο στην περίπτωσή μας, έχει άμεση, ρουστίκ νοστιμιά, την οποία δεν θα έλεγα ότι πετυχαίνουν στην ίδια ένταση τα στριφτάρια με το μοσχαρίσιο «ραγού» (€ 10). Εν γένει, το νέο μενού είναι πιο καλοστημένο και υπογραμμίζει όμορφα τα υλικά του. Ευχάριστα και τα επιδόρπια, όπως το alternative τιραμισού (€ 5), που σερβίρεται σε σπασμένο φύλλο κρούστας. Αγ. Τριάδος 11 & Επταλόφου, Ν. Φιλαδέλφεια, 2102588611. Τιμή: € 20-23