Απαραίτητο γλυκό ραντεβού έχει γίνει το «σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής», που αυτή τη φορά διοργανώνεται στα πλαίσια του φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας, το οποίο διαρκεί από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου. Προσκεκλημένος του σεμιναρίου είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους Γάλλους ζαχαροπλάστες, ο Sebastien Serveau. Μεταξύ άλλων, ο Γάλλος δημιουργός έχει διατελέσει για χρόνια chef patissier στη διάσημη σειρά ζαχαροπλαστείων Maison Dalloyau, στο ξενοδοχείο Ritz, υπήρξε υπεύθυνος εκπαίδευσης στη σχολή ζαχαροπλαστικής του Alain Ducasse, έχει γράψει πολλά βιβλία ζαχαροπλαστικής και έχει βραβευτεί σε δεκάδες διαγωνισμούς. Τελευταία του πηγή έμπνευσης η δύναμη της φύσης… Το σεμινάριο, που απευθύνεται και στο πλατύ κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουνίου (17:00-20:00) στο ξενοδοχείο «Sofitel Athens Airport».
Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: € 45 (Φοιτητικό εισιτήριο: € 40, άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ. € 20). Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: τηλ. 210 6017650, frezarts@otenet.gr
Μάθημα γαλλικής ζαχαροπλαστικής
O γάλλος chef patissier Sebastian Serveau έρχεται στο ξενοδοχείο «Sofitel Athens» στα πλαίσια του φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας Delicious France» στις 13/6.