Μάθημα γαλλικής ζαχαροπλαστικής

O γάλλος chef patissier Sebastian Serveau έρχεται στο ξενοδοχείο «Sofitel Athens» στα πλαίσια του φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας Delicious France» στις 13/6.

Μάθημα γαλλικής ζαχαροπλαστικής

Απαραίτητο γλυκό ραντεβού έχει γίνει το «σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής», που αυτή τη φορά διοργανώνεται στα πλαίσια του φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας, το οποίο διαρκεί από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου. Προσκεκλημένος του σεμιναρίου είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους Γάλλους ζαχαροπλάστες, ο Sebastien Serveau. Μεταξύ άλλων, ο Γάλλος δημιουργός έχει διατελέσει για χρόνια chef patissier στη διάσημη σειρά ζαχαροπλαστείων Maison Dalloyau, στο ξενοδοχείο Ritz, υπήρξε υπεύθυνος εκπαίδευσης στη σχολή ζαχαροπλαστικής του Alain Ducasse, έχει γράψει πολλά βιβλία ζαχαροπλαστικής και έχει βραβευτεί σε δεκάδες διαγωνισμούς. Τελευταία του πηγή έμπνευσης η δύναμη της φύσης… Το σεμινάριο, που απευθύνεται και στο πλατύ κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουνίου (17:00-20:00) στο ξενοδοχείο «Sofitel Athens Airport».
Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: € 45 (Φοιτητικό εισιτήριο: € 40, άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ. € 20). Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: τηλ. 210 6017650, frezarts@otenet.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.