Το «Kiku» πάει (και) Βουλιαγμένη

Το «Kiku Seaside» ξεκινάει το καλοκαίρι του στη Βουλιαγμένη στις 27/5, με κοκτείλ και γιαπωνέζικες γεύσεις με την υπογραφή του Χρόνη Δαμαλά.

Το «Kiku» πάει (και) Βουλιαγμένη

Φέτος το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο αποφάσισε να παίξει σε διπλό ταμπλό και να εμφανίσει εκτός από αυτήν της Μυκόνου, στο «Cavo Tagoo», και μια αθηναϊκή καλοκαιρινή εκδοχή, στο χώρο του «Coast» της Βουλιαγμένης. Μια συνεργασία του Γιάννη Μωράκη, του Γιώργου Ανδρούτσου και του Γιώργου Μελισσάρη, το «Κiku Seaside» έχει χαρακτήρα lounge bar-restaurant, τον ταλαντούχο Χρόνη Δαμαλά (φωτό) να υπογράφει την κουζίνα και μια ικανή θερινή κοκτεϊλική γκάμα: Υuuka με τζιν, cherry brandy, φρέσκο λάιμ, αγγουράκι και ginger ale, Reika με τεκίλα, βανίλια, κανέλα, μαρμελάδα σύκου και φρέσκο λάιμ…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.