«Museum Café»: γεύση από κήπο

Το καφέ του μουσείου Γουλανδρή βγαίνει στο πράσινο ενός από τους πιο ζηλευτούς κήπους της πόλης και λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

«Museum Café»: γεύση από κήπο

Τώρα που το «Museum Cafe» λειτουργεί καθημερινά, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 12 μεσάν., στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή στην Κηφισιά μπορείτε να το επιλέξετε για ικανές δόσεις φυσικής ιστορίας αλλά και… φυσικού περιβάλλοντος. Έχει άλλη χάρη ένα καφεδάκι ανάμεσα σε πεύκα, πλατάνια, δάφνες και μυριστικά –παίρνεις μια βαθιά ανάσα– ενώ μπορείτε φυσικά να καθίσετε και για φαγητό, το οποίο φέρει την υπογραφή του «Δειπνοσοφιστήριον». Πιάτα και brunches επιμελείται ο Jean Louis Capsalas και τα γλυκά ο Διονύσης Αλέρτας.
Λεβίδου 13, Κηφισιά, 2108011170.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.