Ποιο παϊδάκι θα σηκώσει την κούπα;

Η συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του «α» για το καλύτερα παϊδάκια της Αττικής ήταν πραγματικά μεγάλη. Έχουμε ξεκινήσει την καταμέτρηση των ψήφων και δεν θα αργήσουμε να ανακοινώσουμε τους νικητές.

Ποιο παϊδάκι θα σηκώσει την κούπα;

Πού κρύβει η Αττική τα καλύτερα παϊδάκια της; Άλλοι απάντησαν ότι τα κρύβει στα Καλύβια, άλλοι υποστήριξαν ότι βρίσκονται σε κάποιο σημείο στην Αγία Παρασκευή, κάποιοι άλλοι προτίμησαν το Θησείο, την Πάρνηθα, τον Άγιο Δημήτριο, τον Κορυδαλλό, την Καλλιθέα… Η συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του «α» μέσω του οποίου σας καλέσαμε δοκιμάσετε και να ψηφίσετε το καλύτερο παϊδάκι της πρωτεύουσας και των περιχώρων ήταν πραγματικά μεγάλη. Πλέον η διαδικτυακή κάλπη έχει κλείσει κι εμείς πρέπει να καταμετρήσουμε πολλές εκατοντάδες ψήφους. Έχουμε ήδη ξεκινήσει και σύντομα θα ανακοινώσουμε ποιους αναδείξατε ως τους δεξιοτέχνες της εμβληματικής ελληνικής λιχουδιά της σχάρας, αλλά και τους νικητές, 50 από τους οποίους θα κερδίσουν μετά από κλήρωση κάρτες του Αθηνόραμα Club, ετήσιας διάρκειας, ενώ άλλοι 10 θα απολαύσουν ένα πλούσιο δείπνο με -τι άλλο;- παϊδάκια σε μια από τις ταβέρνες που θα ξεχωρίσουν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.