Εσύ ψήφισες παϊδάκι;

Το online κρεατο-σαφάρι του «α» για το καλύτερο παϊδάκι της Αθήνας συνεχίζεται μέχρι τις 23 Απριλίου. Ψήφο-ψήφο και κοκαλάκι-κοκαλάκι.

Εσύ ψήφισες παϊδάκι;

Το online κρεατο-σαφάρι του «α» για το καλύτερο παϊδάκι της Αθήνας συνεχίζεται μέχρι τις 23 Απριλίου. Ψήφο-ψήφο και κοκαλάκι-κοκαλάκι.

Εσύ ψήφισες παϊδάκι; - εικόνα 1

Από την ανταπόκριση δεν έχουμε κανένα παράπονο. Ήδη κρατάμε στα χέρια μας πληθώρα απαντήσεων στην ερώτηση «Πού κρύβεται το καλύτερο παϊδάκι της Αθήνας;». Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θέλουμε κι άλλες. Ο διαγωνισμός μας συνεχίζεται μέχρι τις 23 Απριλίου, οπότε αν έχετε καταλήξει στον αγαπημένο σας μαέστρο της σχάρας –πάντα μιλάμε για εστιατόρια και ταβέρνες εντός Αττικής- είναι ακόμη μια καλή στιγμή να ψηφίσετε κλικάροντας εδώ. Παίρνοντας μέρος στο μεγάλο κρεατο-γαστρονομικό σαφάρι του «α» και σημειώνοντας τα αθηναϊκά παϊδάκια που θεωρείτε κορυφαία, μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε 50 κάρτες του Αθηνόραμα Club. Δέκα από τους συμμετέχοντες, μάλιστα, θα κερδίσουν ένα δείπνο για δύο με πρωταγωνιστές τα παϊδάκια σε μια από τις ταβέρνες που θα αναδειχτούν μέσω του διαγωνισμού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.