Μια «Cantinetta» σε... πρώτη προβολή

Η καινούργια τρατορία της Γλυφάδας έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες, με… παραγωγό τον Τάκη Βερέμη (StraDa Films), και γευσι-σκηνοθέτη τον Κώστα Τσίγκα.

Μια «Cantinetta» σε... πρώτη προβολή

Η καινούργια τρατορία της Γλυφάδας έκανε πρεμιέρα πριν από καμιά λίγες ημέρες, με… παραγωγό τον Τάκη Βερέμη (ιδιοκτήτη της StraDa Films), γευσι-σκηνοθέτη τον Κώστα Τσίγκα κι έναν θολωτό πετρόφουρνο να πρωταγωνιστεί στην ανοικτή κουζίνα της. Τα αμερικάνικα tin ceilings, τα ιταλικά πλακάκια με τα γεωμετρικά μοτίβα και οι πολυκαιρισμένοι, «ακατέργαστοι» τοίχοι, όπου θα δείτε να κυριαρχεί μια προσωπογραφία του Ντε Νίρο ζωγραφισμένη σε μέταλλο, στήνουν ένα σύγχρονο σκηνικό, ζεστό και προσεγμένο, ενώ και η γευστική της πρόταση δείχνει ενδιαφέρουσα: στο μενού της «Cantinetta» φιγουράρουν πίτσα με μπροκολάκια, caciocavallo, λουκάνικο και καυτερή πιπεριά, παπαρδέλες με ραγού από κουνέλι και αρωματικό σαλάμι finocchiona (φωτό), agnolotti γεμιστά με γκορκοντζόλα και ραντίκιο, με fonduta και πανσέτα και άλλα πολλά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.