«Υoko Sushi & Bento»: ρολάκια to go

Λιλιπούτειο, μινιμαλιστικό, μόλις ξεκίνησε να φτιάχνει sushi στο νούμερο 39 της Πατριάρχου Ιωακείμ. Προς το παρόν παίρνεις το κουτάκι σου και μόνος σου, όπου να’ ναι όμως ξεκινάει και delivery.

«Υoko Sushi & Bento»: ρολάκια to go

Λιλιπούτειο, μινιμαλιστικό, το συναντήσαμε πάνω στην Πατριάρχου Ιωακείμ, τις πρώτες μέρες λειτουργίας του -αφού κατεβήκαμε το ξύλινο γεωμετρικό «μονοπάτι» της εισόδου- να τυλίγει στο μικρό του πάγκο norimaki και να φτιάχνει inside out rolls (uramaki) και nigiri. Το «Yoko sushi & Bento» ξεκίνησε με take away, σε όμορφα χάρτινα κουτάκια, σε καμιά δεκαριά μέρες όμως θα αρχίσει και παραδόσεις κατ’ οίκον στις γύρω περιοχές. Εκτός από τα ρολάκια –πικάντικου τόνου ή γαρίδας, λαχανικών, California rolls, σολομού-αβοκάντο- που θα βρείτε τώρα στις προθήκες του, και τα οποία κοστίζουν από € 1,5 μέχρι € 3 η δυάδα, θα προτείνει και κάποια ζεστά πιάτα, όπως κοτόπουλο ή σολομό teriyaki, τηγανητά noodles με λαχανικά ή κοτόπουλο και χοιρινό με τζίντζερ. Για μια πρώτη δοκιμή μπορείτε να καθίσετε και στα δύο-τρία τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο. Λίγο γιαπωνέζικο τσιμπολόγημα και μια μπίρα Asahi, μ’ αυτή τη λιακάδα, καθόλου άσχημη ιδέα δεν είναι.
Πατριάρχου Ιωακείμ, 39 Κολωνάκι, 2103424654.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.