«Chefi The Restaurant» στο Χαλάνδρι

Ξεκίνησαν σε πιο κλειστό κύκλο, στο πεδίο του personal chef service. Πλέον, εδώ και μια εβδομάδα και κάτι, η μαγειρική τους απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό, σε ένα κομψό ρεστοράν στην οδό Περικλέους.

«Chefi The Restaurant» στο Χαλάνδρι

Η ομάδα του «Chefi» ξεκίνησε σε πιο κλειστό κύκλο, στο πεδίο του personal chef service. Εδώ και μια εβδομάδα όμως, η μαγειρική τους πρόταση απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό, έχοντας ως έδρα ένα κομψό ρεστοράν στεγασμένο σε ένα –ανακαινισμένο- παλιό σπίτι της οδού Περικλέους. Η κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη έχει δημιουργική διάθεση και παντρεύει μεσογειακές και διεθνείς γεύσεις, προτείνοντας πιάτα όπως σεβίτσε λαβράκι, φουαγκρά με μαυροδάφνη και παρφέ μελιτζάνας, σολομό με σος μάνγκο και σόγιας αλλά κι ένα Βlack Angus burger ή μια κλασικότροπη entrecote. Περνώντας τα κατώφλι του «Chefi The Restaurant» θα βρεθείτε σε μια σάλα διακοσμημένη σε λιτές γραμμές, με γήινα χρώματα, ενώ ιδιαίτερα για το μεσημέρι μπορείτε να επιλέξετε το φωτεινό, αίθριο κομμάτι που βλέπει στο πράσινο της αυλής – έρχεται όπου να ’ναι κι η σειρά της. Περισσότερα μόλις το επισκευτούμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.