Τρεις και η τρούφα

Φετιχοποιημένο, λουσάτο, στην εποχή του, αυτό το εξαιρετικό μανιτάρι συχνάζει σε τρία αθηναϊκά εστιατόρια.

Τρεις και η τρούφα

Φετιχοποιημένο, λουσάτο, στην εποχή του, αυτό το εξαιρετικό μανιτάρι συχνάζει στο…

Luna Rossa

Τρεις και η τρούφα - εικόνα 1

Έχει παράδοση στην απευθείας εισαγωγή λευκής και μαύρης τρούφας από την Alba και τη Norcia και προτείνει 9 διαφορετικούς τρόπους να την απολαύσεις φρέσκια: γεμιστά ραβιόλια με πατέ φουαγκρά, μοσχαρίσιο φιλέτο με αβγό ή χειροποίητα ταλιολίνι κ.ά.

Σωκράτους 213, Καλλιθέα (πίσω από το Ωνάσειο), 2109423777, 6944395246.

Da Bruno

Τρεις και η τρούφα - εικόνα 2

Στο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου η λευκή τρούφα από την Alba θα δίνει τον τόνο μέχρι τις 22/12. Αρωματίζει τα ταλιολίνι, το μοσχαρίσιο καρπάτσιο, τα αβγά μάτια, τα μοσχαρίσια σκαλοπίνια με σάλτσα παρμεζάνας…

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Παλαιό Φάληρο, 2109818959.

Sale & Pepe

Τρεις και η τρούφα - εικόνα 3

Πιστό στο ραντεβού του, το μενού της τρούφας φέρνει ζωμό φασιανού με Amarine, αβγά Barzotte στον ατμό και μαύρη τρούφα, ένα ριζότο από Carnaroli με κολοκύθα, μανιτάρια και λευκή τρούφα, μασκαρπόνε με λευκή τρούφα, Armagnac και όχι μόνο.

Αριστίππου 34, Κολωνάκι, 2107234102.

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.