Ένα «Collage» δίπλα στην Καπνικαρέα

Ένα καινούργιο all day spot με βιομηχανική αισθητική και… ιταλικές συνήθειες σε πολύ κεντρικό σημείο.

Ένα «Collage» δίπλα στην Καπνικαρέα

Ένα all day spot με βιομηχανική αισθητική και… ιταλικές συνήθειες άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα διώροφο κτίριο στον πεζόδρομο ανάμεσα στην εκκλησία της Καπνικαρέας και τη Μητροπόλεως. Το «Collage» συνδυάζει καφέ, ιταλικές-μεσογειακές γεύσεις (σαλάτες, ζυμαρικά, ριζότο, πίτσες και φοκάτσιες), ελληνικά και ιταλικά κρασιά και αποστάγματα. Το μπαρ του μάλιστα έχει στην γκάμα των κοκτέιλ του και αρκετές προτάσεις για aperitivο κλασικές –όπως ένα Americano, ένα Aperol Spritz ή ένα Negroni– και μη, ενώ στο loft του πρώτου ορόφου σκοπεύουν να φιλοξενούν εκθέσεις και live. (Καπνικαρέας 3 και Ερμού, κέντρο, 2103232060)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.