Vezene Athens
Σύγχρονο, κομψό μπιστρό με μητροπολιτική αύρα, ζωντανή ατμόσφαιρα και φανατικό κοινό. Το μενού του Άρη Βεζενέ αλλάζει συχνά, ακολουθώντας την αγορά και προτείνει πιάτα με καίριες αναφορές στην ελληνική παράδοση. Έμφαση στις θαλασσινές γεύσεις, χωρίς να λείπουν χαρακτηριστικά κρεατικά, ψησίματα στη θράκα και στον ξυλόφουρνο, χειροποίητα ζυμαρικά. Καλή λίστα κρασιών, αλλά και ενδιαφέροντα κοκτέιλ, φιλικό σέρβις με γνώση. Top Notch, Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€70 - €90
Πληροφορίες:
Δευτ.-Σάβ. 6 μ.μ.-12.30 π.μ. Κυρ. 1.30 μ.μ.-12.30 π.μ.
Σχετικά άρθρα
Τι ετοιμάζει για τις γιορτές το Vezené
Παραμονή και Ημέρα Χριστουγέννων καθώς και Παραμονή Πρωτοχρονιάς με γιορτινά μενού στο δημοφιλές εστιατόριο.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςComfort γεύσεις α λα γκρεκ: Η τάση που αγαπάμε στα τραπέζια της Αθήνας
Φαγητά της αστικής και της τοπικής μας κουζίνας γεμίζουν πλέον σταθερά τα μενού της πόλης με γεύσεις μνήμης που χαίρεσαι ν΄απολαμβάνεις, κι εδώ σταχυολογούμε κάποιες που θα μας έκαναν να επιστρέψουμε.
Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'
Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.
Τα Top Notch εστιατόρια της Αθήνας
Εξαιρετικά γευστικά ινστιτούτα της πόλης που απέσπασαν την τιμητική διάκριση Top Notch στη φετινή απονομή των κορυφαίων γαστρονομικών βραβείων της χώρας.
Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας
Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.
Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené'
Το τέταρτο Spin the Bottle στο δημοφιλές εστιατόριο παρουσιάζει το Domaine Cachat Ocquidant από την Βουργουνδία.
Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά
Από τις 10 Μαρτίου και μετά από περίπου τρία χρόνια, το Sunday Roast επιστρέφει στο δημοφιλές εστιατόριο.