Artisanal

Η ταυτότητα του νέου Artisanal λοιπόν αποτυπώνει τη σύγχρονη αισθητική και φέρει ξεκάθαρα την οπτική και τη γαστρονομική φιλοσοφία του Γιάννη Παρίκου. Παρουσιάζεται μια τολμηρή μεσογειακή δημιουργική κουζίνα, με σεβασμό την πρώτη ύλη, με τον σεφ Κώστα Τερζούδη (στενό συνεργάτη του Παρίκου) να είναι εκείνος που θα φέρει την ευθύνη της day-to-day γεύσης. Ριζότο πατάτας με τραγανή κροκέτα ουράς μόσχου, παρμεζάνα και τρούφα, καρπάτσιο με αχινό, λάιμ, φύκια και πέρλες ponzu, καθώς και αρνίσια σπάλα, σιγομαγειρεμένη για 12 ώρες, με σέλερι, μήλο, καμένο κρεμμύδι και εστραγκόν ανάμεσα στα χιτ του εστιατορίου.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Πληροφορίες:

Τρ. - Σαβ. από 17.00, Κυρ. 11.00 - 20.00

Σχετικά άρθρα

Ο Παναγιώτης Σιαφάκας αναλαμβάνει την κουζίνα του "Artisanal"

Η κουζίνα του εστιατορίου, που κατάφερε να διακριθεί μέσα στο ανερχόμενο ρεύμα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, περνάει στα χέρια του Παναγιώτη Σιαφάκα, που φιλοδοξεί να την κάνει οικογενειακή ελληνική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
03/10/2023

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που υμνούν την ελληνική κουζίνα

Τα γευστικά σημεία της πρωτεύουσας που υπηρετούν κομψά την παραδοσιακή και σύγχρονη έκφανση της εθνικής μας γαστρονομίας, όπως αυτά αναδείχθηκαν στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023.

"Artisanal Lounge & Gardens"

Καλοκαίρι στον κήπο των ΒΠ.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.

Πού θα φας αυτές τις γιορτές στην Κηφισιά;

Παραμένει πάντοτε μία γοητευτική χριστουγεννιάτικη εξόρμηση εντός πόλης κι εμείς σου προτείνουμε εκείνα τα μέρη που αξίζουν γαστρονομικής προσοχής.

"Artisanal"

Ντελικάτες δημιουργίες σε μία κομψή orangerie.

Για aperitivo στον ιμπρεσιονιστικό κήπο-έργο τέχνης του "Artisanal"

Τα πιάτα του Δημήτρη Δημητριάδη ξυπνούν τις γευστικές μας μνήμες.