Yellow

Έχει all day διάθεση κι αίσθηση σπιτιού. Η κίτρινη και μαύρη βιβλιοθήκη είναι πανέμορφη, τα θιβετιανά βλέμματα που έπιασε ο φακός του Αμερικανού φωτορεπόρτερ Steve McCurry κεντάνε έθνικ χρώμα στους τοίχους και ο κρεμάστρες είναι φτιαγμένες από τιμόνια ποδηλάτου. Ο old fashioned φούρνος ψήνει ψωμιά και πίτσες, η κουζίνα έχει διάχυτο comfort χαρακτήρα και λίγες γκουρμέ πινελιές. Πανέμορφος κήπος για το καλοκαίρι.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Σχετικά άρθρα

Κηφισιά: 13 γευστικά must

Πόλος έλξης διασκέδασης και ψυχαγωγίας για ολόκληρο το λεκανοπέδιο, η Κηφισιά διαθέτει φυσικά και έντονη εστιατορική σκηνή με καθημερινό σικ, μεζεδολόγημα, γκουρμέ με πολύ ρυθμό και έθνικ φάσεις.

Value for money εστιατόρια: αλήθειες και μύθοι

Το value for money στα εστιατόρια μπορεί να καθορίζεται από τη φιλοσοφία τους και τη διαχείρισή της, τελικά όμως περνάει λίγο και από το χέρι μας.

After shopping στέκια στην Κηφισιά

Το ξέρουμε ότι θα κουραστείτε βολτάροντας και ψωνίζοντας χρονιάρες μέρες... Ιδού έξι ωραίες προτάσεις για να ξαποστάσετε και να τα πείτε με τους φίλους σας.

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit

Εξοπλιστείτε με χαρτοφύλακες, laptop και όρεξη και συνεχίστε την κουβέντα εκτός γραφείου έχοντας μπροστά σας δροσερές σαλάτες, μυρωδάτες θαλασσινές μακαρονάδες, ένα καλοφτιαγμένο burger ή ένα νόστιμο, και πιο light κοτόπουλο.

Pizza top-ing! Οι καλύτερες πίτσες της Αθήνας

Δαγκώνουμε τη… λαμαρίνα με μια από τις πιο δημοφιλείς λιχουδιές του πλανήτη και ψάχνουμε στους ξυλόφουρνους των εστιατορίων για τις τοπ πίτσες της Αθήνας. Δεν είναι εύκολη δουλειά –αφού πλέον είναι πολλές οι αυθεντικές και ξεχωριστές προτάσεις στην πόλη–, είναι όμως σίγουρα ευχάριστη!

Κηφισιά al fresco: Dining and feeling

Και καθημερινό σικ, και μεζεδολόγημα, και γκουρμέ με πολύ ρυθμό, και έθνικ φάσεις. Στην Κηφισιά έχει δροσιά και πολλές ωραίες ιδέες για αξέχαστες εξόδους.