Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες και αυλές για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Η πρώτη από τις δύο Πανσελήνους του Αυγούστου έρχεται την Τρίτη 1η του μηνός και όσοι δεν βρίσκεστε στα νησιά έχετε πολλές και καλές επιλογές για να την απολαύσετε στην Αθήνα παρέα με ένα ποτό ή ένα ξεχωριστό δείπνο.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.

Περισσότερα

Poseidon Ocean View: Μεσσηνιακή γη, κοσμοπολίτικη αύρα

Στην καρδιά της παραλιακής Ναυαρίνου, το "Poseidon Ocean View" επαναπροσδιορίζει τη γεύση με σύγχρονη ματιά και ελληνική ψυχή, μέσα από το δημιουργικό μενού του βραβευμένου σεφ Δημήτριου Πυλιώτη.

Περισσότερα

Το "Peggy Sue" μεγάλωσε- και σε υποδέχεται με το signature brunch του στο Θησείο

Το νέο brunch στέκι που φτιάχτηκε για να αγαπηθεί όσο και το δημοφιλές αδερφάκι του στη Νέα Σμύρνη.

Περισσότερα

Stirring Stars: Κορυφαίοι σεφ δημιουργούν στο Μandarin Oriental,Costa Navarino

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομικής εμπειρίας στην Ελλάδα, με το βραβευμένο The Private Kitchen και τη σειρά εκδηλώσεων Stirring Stars να φέρνουν κορυφαίους σεφ και οινοπαραγωγούς από όλο τον κόσμο στον Μεσσηνιακό κόλπο.

Περισσότερα

Στο "Κάρδαμο" η παράδοση φοράει τα καλά της

Γεύσεις Μεσσηνίας με σύγχρονη ματιά, κάτω από τα δέντρα του Σταθμού.

Περισσότερα

Εξωτισμός και μεσογειακή φινέτσα στα ωραιότερα ντεκ της Αττικής

Με θέα το απέραντο γαλάζιο, τα εστιατόρια Kohylia και Captain’s House στο Grand Resort Lagonissi υπόσχονται κορυφαίες καλοκαιρινές γαστρονομικές εμπειρίες.

Περισσότερα

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Monastre" στην Κέρκυρα

Σκαρφαλωμένο πάνω από τη θάλασσα της Παλαιοκαστρίτσας, το Monastre προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία με φόντο τη μαγευτική θέα του Ιονίου.

Περισσότερα

"Ανερούσα": Γευστική παράδοση με σύγχρονη αισθητική

Φτιαγμένο από πέτρα και λουσμένο στο φως, το εστιατόριο "Ανερούσα" του "Πέτρα & Φως Βoutique Hotel & Spa" κρύβει μέσα του τη μανιάτικη γαστρονομική παράδοση, δουλεμένη με σύγχρονες τεχνικές, χάρη στις ικανότητες και τη φαντασία του καταξιωμένου σεφ Βασίλη Τσατσάκη.

"Atole": Τι εννοείς μεξικάνικο fine dining, σεφ;

Το νέο εστιατόριο του Κολωνακίου μεταφέρει κάτι από την κουζίνα της Οαχάκα στη Γριβαίων και ερμηνεύει την κουζίνα της χώρας της κεντρικής Αμερικής υπό το πρίσμα της ποιοτικής πρώτης ύλης.

Neoma Sky Restaurant & Bar: Δείπνο και κοκτέιλ με θέα

Με εντυπωσιακή θέα, αφαιρετικό ντεκόρ και μοντέρνο γευστικό προφίλ, το rooftop του ξενοδοχείου "Neoma", είναι επιλογή που δίνει αξία στις θερινές εξόδους μας στην Αθήνα.

"Μαρίνα": Κάβος εκλεκτής ψαροφαγίας

Η απλόχωρη βεράντα της, που αγναντεύει τη θάλασσα της Νέας Ποτίδαιας σαν deck κρουαζιερόπλοιου έτοιμο να ξεχυθεί προς τον ορίζοντα, είναι μονάχα το ορεκτικό στην ψαροφαγική πρόταση της "Μαρίνας".

"Ιπποπόταμος": Επιστροφή σε ένα αγαπημένο στέκι του κέντρου

Και αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στον upbeat πεζόδρομο της Δελφών αλλά και στην "κρυμμένη" αυλή του καλοδιατηρημένου αρχοντικού, όπου απλώνει τα τραπεζάκια του ο αγαπημένος "Ιπποπόταμος".

Μπίρα με ταινία, ή με επιτραπέζια;

Τίποτε δεν φέρνει τη γεύση του καλοκαιριού στο στόμα, όσο μια παγωμένη μπίρα με την παρέα μαζεμένη απέναντι απ’ το home cinema, για ταινία στη δροσιά του σαλονιού. Ή μήπως γύρω από επιτραπέζια, με snacks και όρεξη για χαβαλέ; Το δίλημμα είναι σοβαρό, αλλά η γεύση είναι μία!

Επιτέλους ο Άνταμ Κοντοβάς ανοίγει το δικό του "Ex Machina" στο Παγκράτι και μας λέει τα πάντα γι αυτό

Προσιτή fusion μπιστρονομία της μοιρασιάς, χωρίς menu dégustation. Γεύσεις κατανοητές και λιχούδικες, αλλά και δόκιμα, μυστήρια γαστρονομικά τρένα. Ο εκ γενετής fusion Άνταμ Κοντοβάς ετοιμάζεται από Σεπτέμβριο να ταράξει τα γαστρονομικά νερά της Αθήνας.

"Mastello": Ο απόλυτος ψαροφαγικός προορισμός

Μετρώντας σχεδόν μία δεκαετία παρουσίας στην Άνδρο, το "Mastello" είναι σημείο αναφοράς για ντόπιους και επισκέπτες, προσφέροντας ένα ιωδιούχο ταξίδι με comfort νοστιμιά.

Αφιέρωμα: Η γαστρονομία της καλοκαιρινής Ελλάδας - Σε αυτά τα εστιατόρια και ταβέρνες θα φάμε στις διακοπές

Ένα εκτενές αφιέρωμα με κορυφαίους καλοκαιρινούς γαστρονομικούς προορισμούς.

"La Cantine du Faubourg Mykonos": To γαστρονομικό soundtrack του καλοκαιριού

Boho chic ατμόσφαιρα, ο ήχος της θάλασσας, cozy corners και ένα συγκλονιστικής ομορφιάς ηλιοβασίλεμα... είναι αρκετά για να δημιουργήσει κανείς την απόλυτα χαλαρωτική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Μπίρα κρύα ή κρύσταλλο; Δύο τρόποι, μία απόλαυση.

Σίγουρα ένα ποτήρι αγκαλιασμένο απ' τη δροσερή θαμπάδα της βαθιάς κατάψυξης, δίνει στη μπίρα μας την εικόνα του ποτού που θα σβήσει διαπαντός όλη την κούραση του καλοκαιρινού καύσωνα απ' το σώμα και το μυαλό μας. Μήπως, όμως, ένα λιγότερο παγωμένο ποτήρι αφήνει την αγαπημένη μας ξανθιά να ξεδιπλώσει περισσότερη από τη σαγήνη της; Ιδού το δίλημμα…

"Πηγάδι": Της Κρήτης νοστιμάδα

Σε "απευθείας σύνδεση" με την εξαιρετική πρώτη ύλη από τη γενναιόδωρη γη της Κρήτης, το εστιατόριο αναφοράς του Ρεθύμνου ξεχειλίζει κρητική φιλοξενία στα πάντα του.

"Alpino Cucina Italiana": Μισός αιώνας ιταλιάνικης καλοφαγικής παράδοσης

Από τα εστιατόρια-σημεία αναφοράς της vera italiana κουζίνας, σε ένα αεράτο πόστο του Παλαιού Φαλήρου, το "Alpino Cucina Italiana" ανανεώνεται διαρκώς για να προσφέρει ακόμη πιο αυθεντικά ταξίδια στην Ιταλία.

"Χρυσόστομος": Με ατόφια κρητική γεύση

Δεν είναι απλό πράγμα να κάνεις αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα στην πιο λαοφιλή και πολυσύχναστη πιάτσα των Χανίων, όμως αυτό ακριβώς είναι που έχει εδραιώσει τον "Χρυσόστομο" ως γευστική σταθερά της πόλης.

"Avra Bar": Ένα μπαρ-προορισμός στην αθηναϊκή Ριβιέρα

Τι συμβαίνει αν πάρεις ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο και κλασάτο μητροπολιτικό μπαρ και το τοποθετήσεις στο πιο προνομιακό σημείο της αθηναϊκής Ριβιέρας; Οι απαντήσεις βρίσκονται στο ανανεωμένο "Avra Bar", που άνοιξε τις πόρτες του σε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, το "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens".

Εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας σχεδόν πάνω στο κύμα

Tο mood διακοπών στην πόλη, αν δεν το βρεις, το φτιάχνεις. Σε κάποιο από τα παρακάτω μέρη.

"Fishkardo" και "Tra Due": Ο Λευτέρης Λαζάρου σαλπάρει για Φισκάρδο

Ιταλικές γεύσεις και μία άκρως θαλασσινή κουζίνα σκαρώνει στην Κεφαλονιά αυτό το καλοκαίρι ο εμβληματικός σεφ.

"Αλέκος": Η ουσία της Κρητικής φιλοξενίας

Στο νότιο μέρος του Ρεθύμνου, ο "Αλέκος" είναι ακριβώς αυτό που ονομάζουμε "σταθερή αξία".