Τόσο στο κάτω επίπεδο, στη σάλα με τις χρωματιστές μαξιλάρες και τα χειροποίητα φωτιστικά, όσο και σε μια ταράτσα περιστοιχισμένη από τροπικά φυτά,...
Φιλικό, με σύγχρονο στιλάκι, ήρθε κι έβαλε μια έθνικ πινελιά στο μεζεδοβασίλειο των Άνω Πετραλώνων. Στο μοντέρνο, μίνιμαλ, βαμμένο σε αποχρώσεις τού...
Ο Ξενοφώντας, που θα τον δείτε στη σάλα κι η Ελισάβετ, που έχει αναλάβει την κουζίνα, έστησαν αυτό το ζεστό, φιλικό μεζεδο-στέκι στα Κάτω Πετράλωνα....
Ο χώρος του θρυλικού «Chez Lucien» αναβιώνει ως ένα σύγχρονης λογικής μπιστρό με ρετρό αύρα. Ο μικρός κατάλογος, που επιμελείται ο Lucien Lescanne,...
Ο βραβευμένος επί σειρά ετών με Χρυσό Σκούφο Ερβέ Προνζάτο επιστρέφει ύστερα από χρόνια στην Αθήνα και δημιουργεί ένα γαστρονομικό εστιατόριο, όπου...
Χαριτωμένη και ιδιαίτερα περιποιημένη, πλούσια σε γεύσεις, στεριανές και θαλασσινές. Και μαγειρευτά.
Αυτό το εστιατόριο άναψε φούρνο Josper κι έβαλε τα Πετράλωνα σε ρυθμό κρεατοφαγίας. Με βιομηχανική διακόσμηση στο κάτω κομμάτι του και μια ταράτσα με...
Καραγκιόζης και παλιά Αθήνα στους τοίχους και νεανικό κοινό στα τραπέζια του, σε ένα μεζεδοπωλείο που μαγειρεύει νόστιμα και προσέχει τα υλικά του.
Στην αρχή έγινε το μπαρ «Λόλα». Μετά προστέθηκε δίπλα του ένα street food spot με έφεση στα σάντουιτς με νοστιμιά και χαρακτήρα. Το είπαν «Λόλα άλλο»....
Αγυάλιστο αλλά ατμοσφαιρικό περιβάλλον ταβέρνας σε στιλ «πάμε σαν άλλοτε» και ανάλογα μεγάλη ιστορία που μετράει πολλές δεκαετίες. Παλιοί και νέοι...
Από τα Πετράλωνα ξεκίνησε η «Χρύσα», με μεσογειακή, σπιτικής χροιάς κουζίνα και χαρακτηριστικά περιποιητική διάθεση, κι εκεί επέστρεψε, έχοντας...