Λίγα εστιατόρια καταφέρνουν να ενσωματώσουν την αίσθηση της φροντίδας μέσα σε κάθε τους πιάτο. Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε έναν λόγο που η "Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης" τα καταφέρνει, αυτός μάλλον θα ήταν το πάθος για την ποιοτική πρώτη ύλη. Μέσα στην κουζίνα, ο σεφ Σωκράτης Αντωνιάδης μαγειρεύει καθημερινά φρέσκο φαγητό, με εκλεκτούς προμηθευτές από όλην την Ελλάδα και γεύσεις που αναγνωρίζουμε από το σπίτι, αλλά και μικρά, δημιουργικά twists που μπορούν να απογειώσουν το γεύμα μας.

Παρά την οικεία ζεστασιά, η "Μεσογειακή Κουζίνα" φέρνει στο τραπέζι ένα ατού που δεν συνηθίζουμε να απολαμβάνουμε μαζί με το μαμαδίστικο φαγητό και αυτό είναι το μενού του, που αλλάζει ανάλογα με τη μέρα. Έτσι, ενώ τη Δευτέρα βρίσκουμε, ανάμεσα σε άλλες νοστιμιές, γεμιστά και κολασμένο παστίτσιο, την Τρίτη μπορούμε να... "έρθουμε στον ίσιο δρόμο" με μία αρωματική ρεβυθάδα. Μία επιλογή μαγειρευτών παραμένει στο μενού κάθε μέρα της εβδομάδας, όπως τα ζουμερά μπιφτέκια ή τα μακαρόνια με κιμά για όσους αγαπούν τα κλασικά πιάτα. Για όσους, όμως, έχουν όρεξη να δοκιμάσουν κάτι νέο, προτείνουμε το κοτόπουλο teriyaki της Πέμπτης.

Η παραγγελία είναι εύκολη, μέσα από το site του μαγαζιού, το e-food/wolt ή τηλεφωνικά, ενώ, για όσους θέλουν να αποφύγουν το μαγείρεμα, αλλά να μη στερηθούν ένα ισορροπημένο και γευστικό μεσημεριανό, μπορούν να προπαραγγείλουν τα γεύματα της επόμενης εβδομάδας, κερδίζοντας έως και -10% έκπτωση.
Πλαπούτα 22, Ν. Ηράκλειο, 2102855240, sokratisantoniadis.gr, Αντωνιάδης Μεσογειακή Κουζίνα, @antoniadis_kouzina