"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Σωκράτης Αντωνιάδης - Μεσογειακή Κουζίνα

Λίγα εστιατόρια καταφέρνουν να ενσωματώσουν την αίσθηση της φροντίδας μέσα σε κάθε τους πιάτο. Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε έναν λόγο που η "Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης" τα καταφέρνει, αυτός μάλλον θα ήταν το πάθος για την ποιοτική πρώτη ύλη. Μέσα στην κουζίνα, ο σεφ Σωκράτης Αντωνιάδης μαγειρεύει καθημερινά φρέσκο φαγητό, με εκλεκτούς προμηθευτές από όλην την Ελλάδα και γεύσεις που αναγνωρίζουμε από το σπίτι, αλλά και μικρά, δημιουργικά twists που μπορούν να απογειώσουν το γεύμα μας. 

Σωκράτης Αντωνιάδης - Μεσογειακή Κουζίνα

Παρά την οικεία ζεστασιά, η "Μεσογειακή Κουζίνα" φέρνει στο τραπέζι ένα ατού που δεν συνηθίζουμε να απολαμβάνουμε μαζί με το μαμαδίστικο φαγητό και αυτό είναι το μενού του, που αλλάζει ανάλογα με τη μέρα. Έτσι, ενώ τη Δευτέρα βρίσκουμε, ανάμεσα σε άλλες νοστιμιές, γεμιστά και κολασμένο παστίτσιο, την Τρίτη μπορούμε να... "έρθουμε στον ίσιο δρόμο" με μία αρωματική ρεβυθάδα. Μία επιλογή μαγειρευτών παραμένει στο μενού κάθε μέρα της εβδομάδας, όπως τα ζουμερά μπιφτέκια ή τα μακαρόνια με κιμά για όσους αγαπούν τα κλασικά πιάτα. Για όσους, όμως, έχουν όρεξη να δοκιμάσουν κάτι νέο, προτείνουμε το κοτόπουλο teriyaki της Πέμπτης.

Σωκράτης Αντωνιάδης - Μεσογειακή Κουζίνα

Η παραγγελία είναι εύκολη, μέσα από το site του μαγαζιού, το e-food/wolt ή τηλεφωνικά, ενώ, για όσους θέλουν να αποφύγουν το μαγείρεμα, αλλά να μη στερηθούν ένα ισορροπημένο και γευστικό μεσημεριανό, μπορούν να προπαραγγείλουν τα γεύματα της επόμενης εβδομάδας, κερδίζοντας έως και -10% έκπτωση.

Πλαπούτα 22, Ν. Ηράκλειο, 2102855240, sokratisantoniadis.gr, Αντωνιάδης Μεσογειακή Κουζίνα, @antoniadis_kouzina

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.