Το "Peggy Sue" μεγάλωσε- και σε υποδέχεται με το signature brunch του στο Θησείο

peggy sue

Κάτι ωραίο και πολύ νόστιμο συμβαίνει ακριβώς δίπλα στις ράγες του Ηλεκτρικού. Το "Peggy Sue", το all-day στέκι που αγαπήθηκε όσο λίγα στη Νέα Σμύρνη, μεγάλωσε και ανοίγει το δεύτερο κεφάλαιό του στο πιο ζωντανό σημείο του Θησείου. Κι αν το πρώτο είχε φήμη ότι σερβίρει ένα από τα πιο δυνατά brunch στην πόλη, το δεύτερο ήρθε να την επιβεβαιώσει με ζωντάνια, γεύση και χαλαρά all day vibes που δεν παίζονται. Συνδυάζοντας την οικειότητα ενός στεκιού με μοντέρνες πινελιές, το "Peggy Sue", είναι στάση για κάθε ώρα της ημέρας, ενώ το ντεκόρ ισορροπεί ανάμεσα σ’ ένα σκανδιναβικό μινιμαλισμό και ένα "Peggy μοναδική μου αγάπη" από νέον φώτα που δεσπόζει στο χώρο.

peggy sue

Από το πρώτο λεπτό νιώθεις την αύρα του μαγαζιού: γενναιοδωρία και μία κουζίνα που ξέρει πώς να κάνει comfort food χωρίς να το κραυγάζει. Το μενού είναι σπιρτόζικο αναδεικνύοντας όλα τα hits που αγαπήθηκαν στο αδερφάκι του στη Νέα Σμύρνη. Αυτό μεταφράζεται αρχικά με το viral "Jenga” -εκείνο τον γλυκό πύργο με ζάχαρη άχνη που θυμίζει παιχνίδι- και που έχεις κάθε λόγο να… παίξεις. Δίπλα του, αυγόφετες που μοσχοβολούν, pancakes που δεν χωρούν στο πιάτο, χειροποίητα βουτυράτα κρουασάν, φανταστικά avocado toast σε παραλλαγές και ένας καγιανάς που σηκώνει επανάληψη.

peggy sue

Για τους πιο μεσημεριανούς τύπους υπάρχουν επίσης επιλογές που φλερτάρουν με το light lunch, όπως η δροσερή Caesar και η ελαφριά τονοσαλάτα. Και πάνω απ’ όλα, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Με παιδικό μενού, Woof Menu για τετράποδους φίλους και άπλετο χώρο, γίνεται γρήγορα το σημείο συνάντησης κάθε παρέας. Επομένως κατευθύνσου στην καρδιά του Θησείου, παρήγγειλε αυγόφετες "banana split" και espresso freddo και δες την Αθήνα να περνά μπροστά σου σε slow motion.

Θησείου 15, 210230 0887, IG: @peggysue_ath

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.