Μετά το γραφείο, η μόνη μας στάση θα είναι το "Piu Verde"

O αστικός κήπος με τα περισσότερα από 1.000 φυτά στο κέντρο της πόλης προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα μετά τη δουλειά.

Piu Verde

Δεν υπερβάλλουμε όταν λέμε ότι το "Piu Verde" "σερβίρει" την πιο εξπρές δόση ευεξίας που μπορείς να ζητήσεις βγαίνοντας από το πολύβουο μετρό της Αθήνας. Το all-day σημείο αναφοράς, κρυμμένο στην καρδιά του Άλσους Παπάγου, είναι πράγματι μία ανάσα από τη βαβούρα του κέντρου και ένα ιδανικό σποτ για after office χαλάρωση.

Piu Verde

Λίγα λεπτά με τα πόδια από τη στάση "Εθνική Άμυνα" του μετρό θα ανακαλύψεις την κρυμμένη αυτή όαση, με τη χαλαρή, παρεΐστικη αύρα και την κομψή ατμόσφαιρα, που εγγυάται μία αξέχαστη εμπειρία. Αφού επισκεφτείτε το γουστόζικο στέκι, μπορείτε να περπατήσετε στα διάφορα μονοπατάκια μες στα πεύκα και να χαζέψετε τα πάνω από 1000 διαφορετικά είδη φυτών που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις.

Piu Verde

Όμως, προτεραιότητα έχει η χαλάρωση: το εστιατόριο έχει διαφορετικούς χώρους, αναλόγως την ώρα που θα έρθετε και τι προτιμάτε (για καφέ, φαγητό ή ποτό) και παρέχει ένα ανανεωμένο μενού με τη σφραγίδα του σεφ Λεωνίδα Σιώκου. Για αρχή παραγγέλνουμε κάποια από τις δροσερές σαλάτες του "Piu Verde", όπως η άκρως ελληνική με ντοματίνια, λαδοπαξίμαδο, αγγούρι και ελιές, η ανάμεικτη με φουντούκια, μήλο, παντζάρια και dressing βαλσάμικο σύκου και η βαλεριάνα με iceberg και ψητό ταλαγάνι. Από τα κυρίως ξεχωρίζουμε τα αφράτα κεφτεδάκια με chips πατάτας, τα κριτσανιστά chicken strips, τις γαρίδες με ξινόμηλο και μαριναρισμένο λωτό, καθώς και το καλαμάρι σε σάλτσα βασιλικού, συνοδευόμενο από "άχυρο" πατάτας.

Piu Verde

Εξαιρετική και η πλούσια ποικιλία σε ζυμαρικά, από παπαρδέλες με μοσχάρι μέχρι ριγκατόνι με κοτόπουλο και μπρόκολο, ενώ πεντανόστιμη είναι η χοιρινή μπριζόλα του εστιατορίου, όπως και το φιλέτο τσιπούρας με χόρτα τσιγαριαστά. Ρίξτε μια ματιά και στο νηστίσιμο μενού του "Piu Verde", το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι το Πάσχα.

Αφήνουμε οπωσδήποτε χώρο για επιδόρπιο: λαχταριστό banoffee, vegan κέικ σοκολάτας με παγωτό πραλίνα, εκμέκ κανταΐφι και μυρωδάτη μηλόπιτα. Και, μην ξεχνάτε,

Στρατ. Άλσος Παπάγου, Παπάγου, 2106546185, piu-verde.gr, FB: PiuVerdePapagou, IG: piuverdepapagou

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αθήνα του Ανατέλλοντος Ηλίου: Η νέα ιαπωνική γεύση της πόλης

4 νέες προσθήκες στον αθηναϊκό χάρτη ανανεώνουν το ενδιαφέρον για την εξ' Ιαπωνίας νοστιμιά σε πιάτα και ποτήρια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/12/2025

Το Athens Gastronomic Forum έρχεται στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο γαστρονομίας, με το Athens Gastronomic Forum να καταφθάνει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2026.

Νέα εστιατόρια στην Αθήνα: Όλες οι αφίξεις πριν τις γιορτές

Όλα τα νέα και σημαντικά εστιατόρια που ανοίγουν από μέρα σε μέρα και όλα όσα μόλις άνοιξαν και ήδη αγαπήσαμε σε ένα χορταστικό οδοιπορικό στη στολισμένη Αθήνα για όσους αγαπούν τις γιορτινές εξόδους με την αύρα του καινούργιου.

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.