Μετά το γραφείο, η μόνη μας στάση θα είναι το "Piu Verde"

O αστικός κήπος με τα περισσότερα από 1.000 φυτά στο κέντρο της πόλης προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα μετά τη δουλειά.

Piu Verde

Δεν υπερβάλλουμε όταν λέμε ότι το "Piu Verde" "σερβίρει" την πιο εξπρές δόση ευεξίας που μπορείς να ζητήσεις βγαίνοντας από το πολύβουο μετρό της Αθήνας. Το all-day σημείο αναφοράς, κρυμμένο στην καρδιά του Άλσους Παπάγου, είναι πράγματι μία ανάσα από τη βαβούρα του κέντρου και ένα ιδανικό σποτ για after office χαλάρωση.

Piu Verde

Λίγα λεπτά με τα πόδια από τη στάση "Εθνική Άμυνα" του μετρό θα ανακαλύψεις την κρυμμένη αυτή όαση, με τη χαλαρή, παρεΐστικη αύρα και την κομψή ατμόσφαιρα, που εγγυάται μία αξέχαστη εμπειρία. Αφού επισκεφτείτε το γουστόζικο στέκι, μπορείτε να περπατήσετε στα διάφορα μονοπατάκια μες στα πεύκα και να χαζέψετε τα πάνω από 1000 διαφορετικά είδη φυτών που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις.

Piu Verde

Όμως, προτεραιότητα έχει η χαλάρωση: το εστιατόριο έχει διαφορετικούς χώρους, αναλόγως την ώρα που θα έρθετε και τι προτιμάτε (για καφέ, φαγητό ή ποτό) και παρέχει ένα ανανεωμένο μενού με τη σφραγίδα του σεφ Λεωνίδα Σιώκου. Για αρχή παραγγέλνουμε κάποια από τις δροσερές σαλάτες του "Piu Verde", όπως η άκρως ελληνική με ντοματίνια, λαδοπαξίμαδο, αγγούρι και ελιές, η ανάμεικτη με φουντούκια, μήλο, παντζάρια και dressing βαλσάμικο σύκου και η βαλεριάνα με iceberg και ψητό ταλαγάνι. Από τα κυρίως ξεχωρίζουμε τα αφράτα κεφτεδάκια με chips πατάτας, τα κριτσανιστά chicken strips, τις γαρίδες με ξινόμηλο και μαριναρισμένο λωτό, καθώς και το καλαμάρι σε σάλτσα βασιλικού, συνοδευόμενο από "άχυρο" πατάτας.

Piu Verde

Εξαιρετική και η πλούσια ποικιλία σε ζυμαρικά, από παπαρδέλες με μοσχάρι μέχρι ριγκατόνι με κοτόπουλο και μπρόκολο, ενώ πεντανόστιμη είναι η χοιρινή μπριζόλα του εστιατορίου, όπως και το φιλέτο τσιπούρας με χόρτα τσιγαριαστά. Ρίξτε μια ματιά και στο νηστίσιμο μενού του "Piu Verde", το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι το Πάσχα.

Αφήνουμε οπωσδήποτε χώρο για επιδόρπιο: λαχταριστό banoffee, vegan κέικ σοκολάτας με παγωτό πραλίνα, εκμέκ κανταΐφι και μυρωδάτη μηλόπιτα. Και, μην ξεχνάτε,

Στρατ. Άλσος Παπάγου, Παπάγου, 2106546185, piu-verde.gr, FB: PiuVerdePapagou, IG: piuverdepapagou

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.