Στην "Κυβέλη" για την πιο απολαυστική after office έξοδο

Η γειτονιά της Κυψέλης κρύβει ένα arty μεζεδοπωλείο που όλοι θα λατρέψουν.

Κυβέλη

Το κέντρο της πόλης είναι ένα ιδανικό meeting point για παρεΐστικες εξόδους, ειδικά αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε πού θα βγείτε για φαγητό και ποτό μετά τη δουλειά. Το μεζεδοπωλείο "Κυβέλη" εδρεύει από το 2016 στην ιστορική Κυψέλη και, με τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και τα λαχταριστά του πιάτα, μας χαρίζει καθημερινά αυθεντικές στιγμές απόλαυσης, προσφέροντας ένα γευστικό ταξίδι που τιμά την πλούσια ελληνική γαστρονομία, μέσα από μια σύγχρονη και ανεπιτήδευτη ματιά.

Κυβέλη

Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κι αν επιλέξεις να επισκεφτείς την "Κυβέλη", δεν θα το μετανιώσεις. Oικείες γεύσεις ελληνικής κουζίνας με προσωπικότητα, ποιοτικές πρώτες ύλες και η προνομιακή του θέση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, καθιστούν το μεζεδοπωλείο αγαπημένη επιλογή εξόδου για όσους επιθυμούν μία απόδραση από την καθημερινή τους ρουτίνα.

Κυβέλη

Ο έμπειρος σεφ Γιώργος Κόντας πιλοτάρει την κουζίνα της "Κυβέλης" από το 2019 και είναι ο άνθρωπος που έδωσε έναν εστιατορικό αέρα στο μενού, χωρίς όμως να μειώνει την αυθεντικότητα και αμεσότητα ενός κλασικού μεζεδοπωλείου. Από τα ορεκτικά επιλέγουμε το τσιγαριστό με κουσκούς χωριάτικο λουκάνικο, πλευρώτους σχάρας με σκορδάτη βινεγκρέτ βαλσάμικου, τον signature καγιανά με σύγλινο Μάνης, τα παστουρμαδοπιτάκια και τη ρέγγα με λεμονάτα φασόλια πιαζ, πιάτα που απαραιτήτως συνοδεύουμε με τη νοστιμότατη φάβα Σαντορίνης της "Κυβέλης", τσιροσαλάτα με κρεμμυδάκι και καρέ ντομάτας και το ταμπουλέ με μαύρες φακές και αποξηραμένα φρούτα.

Κυβέλη

Οι τηγανιές -κοτόπουλο, χοιρινή, με συκώτι ή με σουτζούκι και μανιτάρια- είναι must κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το κυψελιώτικο στέκι, όπως και τα της σχάρας, που παραμένουν σταθερή αξία στο μενού: κοτόπουλο χαρακίρι, κεμπαπάκια, μπριζόλα (μοσχαρίσια ή χοιρινή), μπιφτέκι, καθώς και τσιπούρα με χόρτα εποχής.

Ξεδιψάμε με εκλεκτά αποστάγματα και μπίρες από γνωστές ζυθοποιίες, αλλά δεν ξεχνάμε τις επιλογές σε γλυκά: cheesecake, χαλβάς σμυρναίικος και τερίνα σοκολάτα.

Επτανήσου 15, Κυψέλη, 2108219406, kybeli.gr, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αθήνα του Ανατέλλοντος Ηλίου: Η νέα ιαπωνική γεύση της πόλης

4 νέες προσθήκες στον αθηναϊκό χάρτη ανανεώνουν το ενδιαφέρον για την εξ' Ιαπωνίας νοστιμιά σε πιάτα και ποτήρια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/12/2025

Το Athens Gastronomic Forum έρχεται στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο γαστρονομίας, με το Athens Gastronomic Forum να καταφθάνει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2026.

Νέα εστιατόρια στην Αθήνα: Όλες οι αφίξεις πριν τις γιορτές

Όλα τα νέα και σημαντικά εστιατόρια που ανοίγουν από μέρα σε μέρα και όλα όσα μόλις άνοιξαν και ήδη αγαπήσαμε σε ένα χορταστικό οδοιπορικό στη στολισμένη Αθήνα για όσους αγαπούν τις γιορτινές εξόδους με την αύρα του καινούργιου.

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.