Η καρδιά του Αγίου Βαλεντίνου χτυπά στο Plaza Café του NJV Athens Plaza

Το δημοφιλές σποτ στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάζει μια έξοχη συνθήκη για την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου.

Η καρδιά του Αγίου Βαλεντίνου χτυπά στο Plaza Café του NJV Athens Plaza

Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της Αθήνας, χτυπά και η καρδιά των πιο ρομαντικών συνθηκών για την ημέρα που ο έρωτας γιορτάζει. Στο κέντρο της πόλης και στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, το NJV Athens Plaza προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980, με την  λαμπρή και μακρά πορεία 40 και πλέον ετών να συνεχίζεται, με το ξενοδοχείο να καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, προσφέροντας απαράμιλλη διαμονή και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Αλλά δεν περιορίζεται, προφανώς, μόνον εκεί.

Παράλληλα, αποτελεί για όλους έναν ιδανικό προορισμό απόλαυσης, με επίκεντρο της γευστικής δραστηριότητας του το εξαιρετικά φιλόξενο, μονίμως 'κοινωνικό' και πάντοτε οικείο Plaza Café.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υποδέχεται εσένα και το άλλο σου μισό για ένα ρομαντικό δείπνο 6 πιάτων, με τις μοναδικές γεύσεις του Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου και το επιδόρπιο Valentine’s του Pastry Chef Νίκου Τσόλη. Η ατμόσφαιρα γεμίζει με ζωντανή μουσική βιολιού από τη Στέλλα Ζιοπούλου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστα ρομαντική βραδιά.

Η καρδιά του Αγίου Βαλεντίνου χτυπά στο Plaza Café του NJV Athens Plaza 2

Το δείπνο Valentine’s 6 πιάτων, στον φιλόξενο και πλήρως ανανεωμένο χώρο του Plaza Café περιλαμβάνει μια μοναδική γευστική εμπειρία με amuse bouche το στρείδι σχάρας με σούπα γκασπάτσο, προτού περάσεις στα ορεκτικά, που αποτελούνται από το μοσχαρίσιο ταρτάρ με μαγιονέζα από καπνιστό ελαιόλαδο και μαύρο χαβιάρι και τα ραβιόλια αστακού με σος μπισκ και λάδι nduja.

Αφού φρεσκάρεις τον ουρανίσκο σου με σορμπέ λεμόνι, περνάς στο κυρίως: η πρόταση εδώ περιλαμβάνει μοσχαρίσιο παϊδάκι σιγοβρασμένο με κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ, σκόνη παντζαριού και ψητά φασολάκια.

Η καρδιά του Αγίου Βαλεντίνου χτυπά στο Plaza Café του NJV Athens Plaza 3

Γλυκό φινάλε με σοκολάτα - βατόμουρο με τσάι Earl Grey. Στο δείπνο σερβίρεται επίσης μία φιάλη από το house wine, ενώ αποχωρείς παίρνοντας ως δώρο Valentine’s τα μακαρόν σε πολυτελή συσκευασία.
 

Η καρδιά του Αγίου Βαλεντίνου χτυπά στο Plaza Café του NJV Athens Plaza 1


Info

150€ / ζευγάρι
Δυνατότητα Κράτησης στις 19:30 & στις 21:00

NJV Athens Plaza - Βασιλέως Γεωργίου Α΄2, πλατεία Συντάγματος
Τηλ. 210 3352555 
www.njvathensplaza.gr
Mail κρατήσεων: restaurants@njvathensplaza.gr 
FB: NJV Athens Plaza 
IG: @njv_athens_plaza

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.