S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Sea Side" στη Λευκάδα

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Γένι συνδυάζει αρμονικά τη θέα στον κόλπο του Βλυχού με την προσεγμένη εμπειρία φαγητού σε έναν θερινό προορισμό.

Sea Side Λευκάδα

Το νησί των ποιητών διαθέτει νόστιμους προορισμούς και γαστρονομικά στέκια που νοστιμίζουν τη διαμονή μας κατά τη θερινή ραστώνη. Το παραθαλάσσιο "Sea Side", με τη μοναδική θέα στον κόλπο του Βλυχού και τα λευκά σκάφη να αρμενίζουν, συνδυάζει την προσεγμένη γαστρονομική εμπειρία με τη φυσική ομορφιά, που στο σύνολό τους το καθιστούν θαυμάσια επιλογή εξόδου. 'Έξτρα πινελιά στο καλοκαιρινό μοτίβο η πισίνα στο κέντρο του χώρου που με τη δύση του ήλιου φωτίζεται ατμοσφαιρικά.  

Sea Side Λευκάδα

Sea Side Λευκάδα

Με εμπειρία 33 χρόνων μεράκι και αγάπη για το χώρο της φιλοξενίας, ο ιδιοκτήτης του "Sea Side”, Κωνσταντίνος Καββαδάς, κατάφερε να συνδυάσει την κοσμοπολιτικη  κουζίνα με την ελληνική παραδοσιακή γεύση και το εστιατόριό του να γίνει τοπόσημο του νησιού για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. 

Sea Side Λευκάδα

Το κομψό "Sea Side” αγκαλιάζει περιμετρικά η ζεν φινέτσα της φύσης, με την θέα της θάλασσας και τα βουνά να δεσπόζουν στην πίσω πλευρά του, σε μια υψηλής αισθητικής σύνθεση. Σε περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης λοιπόν οι επισκέπτες καλωσορίζονται θερμά αφού φθάσουν οδικώς, με βάρκα ή με τον ιδιωτικό πλωτήρα του εστιατορίου, απολαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία υπό το φως των κεριών. Το μενού περιλαμβάνει μια γκάμα γευστικών προτάσεων, προτείνουμε όμως να ξεκινήσετε με τη χωριάτικη "cheesecake”, συνεχίζοντας ceviche με ψάρι ημέρας, από ζυμαρικά να δοκιμάσετε τη μακαρονάδα με καλαμάρι ή την al limone και από κυρίως το τρυφερό φιλέτο ψαριού με γαλάκτωμα πατάτας και χόρτα εποχής ή το ζουμερό μοσχαρίσιο φιλέτο Ω3, ό,τι πρέπει για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας. 

Γένι, Λευκάδα, 69777 35889, 26450 95604, FB: Seaside Geni Lefkadas , IG: @seasidelefkadaseaside-lefkada.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.