S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στην ταβέρνα "Kolokithas"

Η οικογενειακή ταβέρνα στην Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας κρατά την παράδοση ζωντανή με πιάτα οικεία αλλά και φρέσκες προσθήκες που την καθιστούν σταθερή γευστική αξία στην περιοχή.

Kolokithas

Άνοιξε τις πόρτες της από το 1977 στην Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας δίπλα από τη Λευκάδα κρατώντας ψηλά τη σημαία της παράδοσης και μέχρι σήμερα συνεχίζει να προσφέρει αγαπημένα πιάτα ελληνικής κουζίνας για τις παρέες και τις οικογένειες που συχνάζουν στα τραπέζια της. Δεν επιλέγουν εξάλλου τυχαία την ταβέρνα "Kolokithas" οι μερακλήδες της γεύσης από κάθε γωνιά της Ελλάδας -και όχι μόνο- αφού εδώ βρίσκουν κλασικούς αγαπημένους μεζέδες και σουβλιστά, ζουμερά, σωστά ψημένα κρεατικά, μπουκιά και συχώριο. 

Kolokithas

Kolokithas

Από γενιά σε γενιά οι ιδιοκτήτες τα τελευταία χρόνια διατήρησαν το βασικό χαρακτήρα του κλασικού αυτού πόστου εξελίσσοντάς το όμως παράλληλα διακριτικά σε μοντέρνα ταβέρνα καθώς δίπλα σε γνωστούς μεζέδες περιωπής όπως κοκορέτσι σπληνάντερο βρίσκουμε πλέον και rib eye συνδιαζοντας έτσι την παραδοσιακή, απλή κουζίνα με ειδικές κοπές. 

Kolokithas

Η φιλοξενία εδώ είναι ζεστή και εδώ με σπιτική θέρμη θα σας περιποιηθούν φέρνοντας στο τραπέζι επιλεγμένα προϊόντα εποχής και υλικά ντόπια, από το χωριό καθώς και μπόλικο κρασάκι με ούζο για τα τσουγκρίσματα της παρέας. Ακριβώς όπως πρέπει. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!