S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "WeSud"

Wesud

Mια περατζάδα της Βούλας, έχει ως δορυφόρο της δημοτικότητάς της ένα πολυσυλλεκτικό στέκι που υπερβαίνει αβίαστα την κλασική έννοια του all day. Κάθε ζώνη στο "WeSud"  προτείνει κι από μια ενδιαφέρουσα πρόταση σχετική με τη γαστρονομία, την οινολατρεία και τη ζαχαροπλαστική. Όλη η δράση αναπτύσσεται στον ντιζαϊνάτο χώρο του που φλερτάρει με τον κοσμοπολιτισμό, συγκεντρώνοντας μερικά νόστιμα ενσταντανέ του brunch, όπως τα φανταστικά γαλλικά κρουασάν, τα ολόφρεσκα κέικ αλλά και τις fluffy ομελέτες.

Wesud

Αντίστοιχα συναντάμε και στην κουζίνα την επιτομή της comfort απλότητας, που υπηρετεί το ρόλο μίας all-day γευστικής πρότασης, από τις 14:00 μέχρι και το τέλος της ημέρας. Must taste το carpaccio τόνου με hoisin sauce φρέσκο κρεμμύδι και φουντούκια, οι πίτσες με ναπολιτάνικη ζύμη και το Rib Eye Prime cut από black angus Αμερικής.

Wesud

Αν, τώρα, θέλεις να εξερευνήσεις τον μαγικό κόσμο του κρασιού, η συμβολή του "WeSud" στο κλάδο της οινολογίας είναι παραπάνω από σημαντική. Στα ράφια της εξαιρετικά ενημερωμένης κάβας του βρίσκονται κρασιά από ιδιωτικές συλλογές ή αγορασμένα σε δημοπρασίες, πράγμα που σημαίνει ότι εδώ έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κρασιά που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Λίγο επιπλέον fun προσθέτουν τα live που λαμβάνουν χώρα κάθε Πέμπτη και Κυριακή από τις 20.30 και μετά.

Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 90, Βούλα, 2108957509, www.wesud.gr, FΒ: Wesud, IG: wesud_


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.